ДЮФЛУ U15. «Ворскла» – «Динамо» – 0:2

ДЮФЛУ U15. «Ворскла» – «Динамо» – 0:2

Незважаючи на підсумкову «суху» перемогу, підопічним Євгена Ястребинського та Андрія Фартушняка довелося понервувати. Лише в компенсований до першого тайму час «біло-синім» вдалося відкрити рахунок, причому допоміг їм у цьому захисник господарів Онипко, який буквально зняв м'яча з ноги Гусєва, готового замкнути подачу з кутового.

Напруга трималася до останньої хвилини, коли Зоренко, який з'явився на полі після перерви з лави запасних, виграв швидкісний забіг у захисника та точно пробив із лівої ноги повз воротаря.

Євген ЯСТРЕБИНСЬКИЙ, старший тренер «Динамо» (U15):

- Суперник зіграв дуже організовано. Вибудували в зонах не те що «автобус», але добре переміщувалися, залишаючи між лініями мало простору. Та й нам не все вдавалося: там, де потрібно було обіграти один в один, натикалися на підстраховку. Тому просив хлопців агресивніше діяти під час стандартних положень, оскільки ми не знали, як вони діють у подібних ситуаціях. За рахунок цього й забили перший м’яч, а другий гол став наслідком індивідуальної майстерності Зоренка.

- Здалося, що до останньої хвилини була присутня напруга…

- Напевно, так, оскільки було побоювання припуститися помилки, тому психологічно було важкувато. Я можу зрозуміти хлопців, оскільки сам дуже нервував, але другий м’яч зняв усі питання про переможця.

ДЮФЛУ U15. 7-й тур

ДЮФШ «Ворскла» (Полтава) – «Динамо» (Київ) – 0:2

«Динамо» (стартовий склад): Косач, Балаба, Сизонюк, Прокопенко, Гусєв, Федоренко, Митько, Янчишин, Крємчанін, Гаджимурадов, Дзень.

Заміни: Гринчук, Білоконь, Жовтенко, Кролевець, Зоренко, Микитюк, Грохольський.

Голи: Онипко (35+1, автогол), Зоренко (70+2).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер