ДЮФЛУ (U-16). 2-й тур. «Динамо» (Київ) - «УФК-Карпати» (Львів) – 5:1

ДЮФЛУ (U-16). 2-й тур. «Динамо» (Київ) - «УФК-Карпати» (Львів) – 5:1

Львів’яни, розчаровані поразкою від «Шахтаря» у першому турі 1:3, з перших хвилин спробували нав’язати свою гру киянам. Та, впоравшись зі стартовим натиском суперника, динамівці взяли гру під свій контроль і заволоділи ініціативою. Вже на 7-й хвилині Сухоручко отримав чудовий пас від партнера з глибини поля та вийшов сам на сам із воротарем трохи лівіше центру. «Тікай, вирішуй сам, обігруй!», - голосно підказав Олексій Дроценко, нападник послухався, розхитав суперника та чудовим за виконанням ударом вивів свою команду вперед. Ще одного разу Ісаєнко знайшов момент для удару та влучив у стійку. Кілька хороших проривів лівим флангом зробив активний Цитаішвілі. Одного разу він здорово віддав у центр під удар Сухоручку, але після його удару м’яч пролетів у сантиметрах над поперечкою. А ще одного разу на гострий простріл Георгія зовсім трішки не встиг Ісаєнко.

Через страшну спеку у середині тайму арбітри зробили невеличку перерву, щоб футболісти попили води. Після неї динамівці з новими силами кинулися на штурм воріт «Карпат». Спочатку Сухоручко оформив дубль, отримавши пас по центру метрах в 20-ти від воріт. А через кілька хвилин після короткої перепасовки на правому фланзі м’яч дістався Приходьку, який впевнено переправив його у ворота. «Карпати» змогли один м’яч відквитати після стандартного положення, та незадовго до свистка на перерву четвертий м’яч забив Сорокін, скориставшись передачею Цитаішвілі після стрімкої та динамічної контратаки.

Після перерви малюнок гри майже не змінився – більшість часу команди проводили біля воріт «УФК-Карпати». Хороший момент був у Малишкіна, але він з близької дистанції не влучив у площину воріт. Звернули на себе увагу деякі рішення арбітру, які залишили запитання. Відверто груба гра суперників часто залишалася без покарання, а в одному з епізодів ледь не отримав травму Сорокін - за стрибок двома ногами суперник отримав лише попередження. Тим часом, наша команда не звертала на це увагу, а доводила свою перевагу хорошою грою. Мащенко здорово вивів до воріт Ісаєнка, той обіграв захисника та відправив м’яч у сітку. Тож, у підсумку 5:1!

Таким чином, «Динамо» вже набрало шість очок. Понеділок – вихідний день на турнірі. Свій наступний поєдинок «Динамо» U-16 проведе у вівторок, 21-го червня, на полі СК «Камелот» проти донецького «Шахтаря». Початок о 12.00.

ДЮФЛУ (U-16). Фінальний турнір. Група «Б». 2-й тур

19.06.2016. Ужгород. СК «Камелот». 100 глядачів

«Динамо» - «УФК-Карпати» – 5:1 (4:1)

«Динамо»: 12. Малиш, 5. Мельник – кап., 3. Чуєв (14. Сирота, 76), 2. Дмитрук (8. Рожко, 75), 13. Городенко (4. Малишкін, 41), 7. Приходько, 18. Сорокін (20. Войтюк, 76), 17. Білошевський (22. Мащенко, 71), 9. Ісаєнко, 16. Цитаішвілі, 15. Сухоручко (6. Духан, 65).

Голи: Сухоручко (7, 26), Приходько (29), Сорокін (38), Ісаєнко (73) – Харжевський (33).

Попереджені: Городенко (33), Чуєв (37), Мельник (74) – Сидорук (34), Слива (67).

* фото А.Куцан

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер