ДЮФЛУ (U-16). 3-й тур. «Динамо» – «Карпати» – 1:1

ДЮФЛУ (U-16). 3-й тур. «Динамо» – «Карпати» – 1:1

Після вихідного дня команди відпочили та відновилися, й із новими силами повернулися до змагань. Матч розпочався о 16-й годині. Цього дня у Нововолинську було ясно, лише зрідка набігали невеличкі хмаринки, температура повітря трималася близько 24-х градусів тепла.

Цього разу тренери динамівців провели ротацію у складі, з перших хвилин на поле вийшли всі ті, хто попередні дві зустрічі починав на лаві запасних. Тепер там залишилися ті, на кого лягло найбільше навантаження в попередніх турах. Капітаном за відсутності Сергія Косовського був Максим Нелюбін. Як показала гра, не всі футболісти скористалися своїм шансом та показали найкращі якості. У львів’ян також вийшли на поле не всі основні гравці, щоправда, пов’язано це було з травмами, отриманими в попередніх поєдинках.

«Карпати», які за закликом свого воротаря почали активно грати з перших же хвилин, підбиралися до динамівських воріт за допомогою стандартних положень, але вони були більше схожими на пристрілку. Динамівці відповідали тим же, щоправда, штрафні удари у виконанні Рената Мочуляка були небезпечнішими – після однієї з його подач чудово пробивав Смирний, але м’яч влучив у сітку із зовнішнього боку.

Ближче до середини тайму свою реакцію та майстерність мав демонструвати Вадим Санжаревський, відбиваючи постріли із середньої дистанції швидких нападників «Карпат». У динамівців активним на лівому фланзі був Мочуляк, він раз за разом перегравав суперників, зберігав м’яча та робив небезпечні навіси та простріли до штрафного майданчику. Словом, перший тайм пройшов за більш-менш рівної боротьби, тому нульовий рахунок на табло був цілком логічним.

Про рішучість динамівців перемогти свідчить відразу три проведених у перерві заміни. Як і обіцяв Юрій Дмитрулін, команда прагнула досягти максимального результату. Із виходом на поле Данила Лісового, глядачі побачили швидкі проходи лівим флангом із обіграшем майже половини команди суперників на своєму шляху.

А забили динамівці після стандарту, який заробив Артем Ярмоленко на правому фланзі поблизу кута штрафного майданчика. Після подачі та рикошету від захисника на м’ячі першим опинився Нелюбін та переправив його у ворота!

За хвилину такий же стандарт заробили вже «Карпати», але Мирослав Мазур, який своєю надійною грою вже неодноразово рятував команду, знову переграв опонентів та головою вибив м’яча, ліквідувавши загрозу. Щоправда, незабаром львів’яни відігралися.

Після подачі з флангу Руслан Майовецький зіграв у дотик та з близької відстані спрямував м’яча до сітки. Відразу кияни могли знову вийти вперед: після помилки захисників Максим Козак підхопив м’яча та класно пробив під поперечину – зачепивши когось із захисників, він вилетів на кутовий. Непогано прострілював Ярмоленко справа – захисник вибив м’яча.

У другому таймі динамівці проводили більше часу біля чужих воріт, але «Карпати» доволі вдало діяли в захисті, нейтралізуючи спроби динамівців відзначитися та використовуючи будь-яку можливість для власних контратак. Після однієї з них Санжаревський в ефектному стрибку лише кінчиками пальців перевів м’яча з-під поперечини на кутовий, а потім вдало зіграв на виході. У відповідь за три хвилини до фінального свистку Лісовий мав дві можливості спрямувати м’яча у ворота – в обох випадках врятував воротар, діставши його кінчиками пальців.

У підсумку «Динамо» та «Карпати» набрали однакову кількість очок, але завдяки кращій різниці забитих та пропущених м’ячів перше місце у групі посіли динамівці.

3-тє липня на турнірі вихідний день, а півфінальні поєдинки відбудуться 4-го липня. Суперником нашої команди стане BRW-BIK. Іншу півфінальну пару складуть "Металіст", який переграв "Шахтар" 1:0 та посів перше місце у своїйгрупі, та "Карпати".

ДЮФЛУ (U-16). Фінальний турнір. Група «А». 3-й тур

2.07.2014 р. Нововолинськ, стадіон «Шахтар». 500 глядачів

«Динамо» – «Карпати» – 1:1 (0:0)

«Динамо»: 30. Санжаревський, 7. Ярмоленко, 3. Єдинак, 16. Мазур, 13. Апостолюк (4. Дубинчак, 62), 17. Корчебний (9. Косовський, 41), 18. Нелюбін (8. Бабан, 65), 5. Смирний (15. Козак, 41), 20. Винниченко (10. Лісовий, 41), 19. Мочуляк, 22. Терещенко (11. Шарило, 50).

Голи: Нелюбін (47) – Майовецький (56).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер