ДЮФЛУ U16. «Барса» (Суми) – «Динамо» – 1:0

ДЮФЛУ U16. «Барса» (Суми) – «Динамо» – 1:0

Уже в дебюті зустрічі динамівці пропустили м’яч, причому гол вийшов доволі курйозним. Після подачі зі штрафного Горбач не зміг вибити м’яча з карного майданчика, кулю підхопив Мартиненко та з лінії воротарського транзитом через стійку проштовхнув у ворота.

Цей гол явно не входив у плани нашої команди, яка була дещо спантеличена таким ходом. Підопічні Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза багато атакували, мали численні нагоди, аби зрівняти рахунок, але чи то гравцям бракувало точності, чи то надійно діяв на останньому рубежі воротар.

У перерві на футболістів чекала серйозна розмова (на другий тайм навіть команда суперника вийшла раніше за «біло-синіх» і чекала кілька хвилин на полі), і тиск на ворота господарів продовжився. Доволі швидко гості отримали шанс нарешті зрівняти рахунок. Проти Давлатова, який вийшов у перерві на заміну, порушили правила у штрафному майданчику й арбітр призначив пенальті. До м’яча підійшов штатний виконавець 11-метрових Єременко, пробив у лівий від себе кут, але воротар у блискучому стрибку парирував удар, а потім і заблокував добивання.

А ще за кілька хвилин «біло-сині» залишилися в меншості. Горбач пішов у пресинг на воротаря, той забрав м’яча до рук, а Ігор у серцях відмахнувся від нього ногою. Арбітр це помітив і «нагородив» нападника попередженням, яке стало для нього другим у матчі – першу жовту картку Горбач отримав у першому таймі, коли намагався заробити пенальті, але арбітр порахував, що динамівець симулював.

Навіть маючи на одного гравця менше, «Динамо» все одно контролювало гру, але забити рятівний м’яч, аби уникнути поразки, «біло-синім» не вдалося. У підсумку, 0:1 – друга поразка в сезоні для підопічних Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза.

ДЮФЛУ U16. 6-й тур

«Барса» (Суми) – «Динамо» – 1:0

«Динамо»: 1. Ісаченко, 2. Єременко, 4. Філатов, 3. Волковицький, 8. Бенедюк, 9. Ганжола, 5. Царенко, 20. Білоусов (16. Канаєв, 41), 7. Слесар (21. Поліщук, 61), 22. Подоляк (10. Давлатов, 41), 11. Горбач.

Запасні: 13. Кочерга, 6. Анікеєв, 17. Чубатий, 14. Чеповий, 23. Магаляс.

Гол: Мартиненко (2).

Нереалізований пенальті: Єременко (48).

Вилучений: Горбач (55, друге попередження).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер