ДЮФЛУ U-16. «Чорноморець» – «Динамо» – 0:2

ДЮФЛУ U-16. «Чорноморець» – «Динамо» – 0:2

Після непростої перемоги над «Шахтарем» у попередньому турі тренерський штаб «біло-синіх» надав відпочинок цілій групі провідних футболістів – зокрема, до Одеси не поїхали Ванат, Блізніченко та Слуцький, у запасі матч розпочав Бражко.

Утім, незважаючи на це, динамівці почали матч із позиції сили, й уже в дебюті відкрили рахунок. Це Здирко, який був покликаний замінити на вістрі атаки Ваната, відгукнувся на подачу з кутового та легким дотиком голови спрямував м’яча в кут воріт. Трохи згодом Здирко знову опинився на ударній позиції, але захисники заблокували удар – утім, м’яч відскочив до Ісадченка, який ударом зовнішнім боком стопи поцілив у стійку.

Ще в першому таймі прикра ситуація сталася з Рязанцевим – в ігровому епізоді захисник господарів вибивав м’яча подалі від воріт і влучив у руку Євгену, й після наданої допомоги півзахиснику було діагностовано підозру на перелам, через що тренерський штаб вимушений був вдаватися до заміни.

У другому таймі динамівці продовжували володіти тотальною перевагою, але тривалий час рахунок залишався незмінним. Хороші моменти подвоїти перевагу мав Гладковський, коли поцілив у самотнього захисника, пробиваючи з лінії воротарського майданчика, а також Ісадченко, який не реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером. Нарешті, зняти всі питання про переможця вдалося Здирку – вийшовши на побачення з голкіпером, нападник встояв після фолу збоку захисника й пробив повз воротаря, оформивши таким чином дубль у матчі.

Сергій БЕЖЕНАР, старший тренер «Динамо» (U-16):

- Через спекотну погоду попросили хлопців створювати моменти через контроль м’яча, щоб була якась футбольна аритмія. Якби довелося бігати туди-сюди, то й втома прийшла би швидше. Загалом, вони з цим упоралися – те, що ми просили, вони виконували. Якщо по самій грі, то забили два м’ячі, могли й ще більше, при цьому не дозволили нічого створити супернику. Хоч футболісти «Чорноморця» билися, старалися, але рахунок закономірний.

- Порівняно з матчем проти «Шахтаря» була проведена відчутна ротація, й сьогодні не грала ціла група провідних виконавців…

- Дали відпочити хлопцям, плюс є мікротравми у футболістів. Деякі багато не грали, зараз їм потрібно набирати форму, отримуючи ігровий час, тому дали їм таку можливість сьогодні.

- У матчі було кілька небезпечних штрафних ударів, і їх виконували різні футболісти. Ви все ще перебуваєте в пошуку виконавця стандартних положень?

- Насправді, хлопці знають, хто з них має виконувати штрафні удари. Але, відверто кажучи, сьогодні в нас вони не пішли. Хлопці так ніколи не били, й усі м’ячі летіли вище воріт.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-16, перенесений матч 15-го туру

«Чорноморець» – «Динамо» – 0:2 (0:1).

«Динамо»: 28.Червінський, 4.Гук (24.Фурсенко, 74), 55.Вівчаренко, 10.Железняк, 11.Глушач (17.Бражко, 51), 19.Скорко (5.Голоколосов, 72), 6.Кузик, 9.Ісадченко (15.Семчук, 70), 8.Рязанцев (33.Гладковський, 29), 23.Кулаковський (21.Сологуб, 68), 22.Здирко.

Голи: Здирко (6, 69).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото – chernomorets.odessa.ua 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер