ДЮФЛУ (U-16). «Динамо» – «Чорноморець» – 4:0

ДЮФЛУ (U-16). «Динамо» – «Чорноморець» – 4:0

На правах господарів підопічні Юрія Дмитруліна та Артема Яшкіна не відсиджувалися в захисті, заволоділи ініціативою та почали методично шукати підходи до воріт одеситів. Рахунок було відкрито вже на 17-й хвилині. Ренат Мочуляк подав до штрафного майданчика, а Олександр Шарило влучним ударом переправив м'яча точно за призначенням!

Перевага динамівців у цьому матчі не викликала сумнівів. Практично всі 80 хвилин зустрічі (два тайми по 40 хвилин кожен) події проходили на половині поля гостей. За лічені секунди до свистка до перерву киянам вдалося забити й другий м'яч. Артем Козак подав із кутової позначки, а фактурний Назар Єдинак, ​​високо вистрибнувши, головою спрямував м'яча до сітки!

До слова, на трибуні уважним глядачем матчу був головний тренер «Динамо» Сергій Ребров, а за грою свого сина Сергія (на фото внизу) спостерігав Віталій Косовський.
 

Ще більшою перевага динамівців була в другому таймі. Розуміючи, що перемога та вихід до фінальної частини ДЮФЛУ лежить у «кишені», тренери «біло-синіх» провели всі відведені сім замін. Логічне рішення – одним гравцям потрібно дати відпочити, іншим, навпаки, набратися ігрової практики.

Якби динамівці використали хоч частину створених моментів, рахунок міг би стати двозначним. У підсумку, в середині другого тайму ще двічі відзначився Данило Лісовий, який вийшов на заміну. На 66-й хвилині нападник замкнув на дальній стійці флангову передачу, а за шість хвилин блискуче пробив під саму поперечину з 20-ти метрів.

За сумою двох стикових зустрічей «Динамо» перемогло «Чорноморець» 7:1 та вийшло до фінальної частини ДЮФЛУ. Суперників у вирішальних матчах за право називатися найсильнішою командою країни у віковій групі U-16 динамівці дізнаються 16 червня, коли буде проведене жеребкування. А сам турнір пройде з 28 червня до 6 липня на Волині, в містах Нововолинськ та Володимир-Волинський.

ДЮФЛУ (U-16). Стиковий матч. Гра-відповідь

15.06.2014. смт.Чапаївка, УТБ «Динамо». 150 глядачів

«Динамо» – «Чорноморець» – 4:0 (2:0)

«Динамо»: 1.Кобель (30.Санжаревський, 70), 18.Нелюбін, 8.Бабан (21.Радченко, 61), 3.Єдинак (23.Макаров, 70), 2.Гайдук (4.Дубинчак, 51 ), 9.Косовсьский, 15.Козак, 7.Ярмоленко (10.Лісовий, 41), 19.Мочуляк (20.Винниченко, 56), 22.Терещенко (17.Корчебний, 56), 11.Шарило.

Голи: Шарило (17), Єдинак ​​(39), Лісовий (66, 72).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер