ДЮФЛУ U-16. «Динамо» – «Дніпро» – 4:1

ДЮФЛУ U-16. «Динамо» – «Дніпро» – 4:1

Перший тайм вийшов більш змістовним, а у другій половині зустрічі наші футболісти почали трохи підсідати, з’явилися невеликі провали, у результаті чого суперник почав більш ініціативно грати в середині поля.

З перших хвилин підопічні Юрія Дмитруліна та Сергія Процюка почали пресингувати опонента та забили швидкий м’яч уже на 3-й хвилині зустрічі: Волошин виконав штрафний удар справа, а Попов зіграв на випередження, виграв боротьбу та головою відправив м’яч у сітку. Скоро господарі подвоїли свою перевагу. До другого взяття воріт призвело ще одне стандартне положення: Трикоз вдало виконав штрафний удар, перекинувши стінку.

Після перерви дніпряни змогли скоротити відставання в рахунку також після стандартного положення, але вже через кілька хвилин динамівці відновили перевагу після того, як Богдан нав’язав боротьбу супернику, зробив передачу на Осадця, і той дальнім ударом влучив у кут воріт гостей. Тренерський штаб зробив кілька замін. Команда перебудувалася, гра вирівнялася, і кінець зустрічі був за киянами. Незадовго до фінального свистка наші гравці змусили суперника помилитися: після передачі зліва до штрафного майданчика м’яч рикошетом від свого гравця вчетверте опинився у воротах «Дніпра».

Загалом гра вийшла цікавою та інформативною. Відзначимо, що у складах обох команд грали збірники, які нещодавно провели два товариських матчі з бельгійськими однолітками. У складі нашої команди це Назар Волошин, Кирило Попов і Антон Боль.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-16. 4-й тур

«Динамо» – «Дніпро» (Дніпро) – 4:1 (2:0)

«Динамо»: Фастов, Попивняк (Хрипчук, 68), Боль (к) (Пусь, 80), Опанасенко, Гурманчук, Березанський (Скрипник, 78), Міщенко, Трикоз (Осадець, 41), Закружний (Король, 44), Н. Волошин (Демиденко, 79), Попов (Богдан, 55).

Голи: Попов (3), Трикоз (12), Осадець (69), автогол (78) - (65).

Свій наступний матч «Динамо» (U-16) проведе 3 жовтня, коли в рамках перенесеного 7-го туру зіграє на виїзді з київським «Локомотивом».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер