ДЮФЛУ U-16. «Динамо» – ДЮФШ ФК «Ворскла» – 7:0

ДЮФЛУ U-16. «Динамо» – ДЮФШ ФК «Ворскла» – 7:0

Захопивши з перших хвилин ініціативу, підопічні Юрія Дмитруліна та Сергія Процюка забили швидкий м’яч, і ще в першому таймі забезпечивши собі комфортну перевагу. Голи динамівці забивали на будь-який смак, при цьому ще була купа моментів, які не вдалося реалізувати, але тоді рахунок був би двозначним, що було б зовсім негостинно по відношенню до полтавчан.

Сергій ПРОЦЮК, тренер «Динамо» (U-16):

- Загалом, гра проходила за нашим контролем і жодних проблем суперник нам не створив. Напевно, позначилася втома у полтавчан, адже вони приїхали до Києва в день гри, навіть не ночували. Лише після перерви, зробивши заміни, гості заграли активніше, однак упродовж шести хвилин пропустили ще три м’ячі. Відзначу, що відразу після гри троє наших футболістів – Боль, Волошин та Попов – вирушили до розташування юнацької збірної, на яку очікують товариські матчі з бельгійськими однолітками.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-16. 3-й тур

«Динамо» – ДЮФШ ФК «Ворскла» (Полтава) – 7:0 (4:0)

«Динамо»: Фастов, Попивняк, Боль (к), Опанасенко, Гурманчук (Базилєєв, 50), Березанський, Міщенко (Скрипник, 54), Трикоз (Осадець, 50), Закружний (Демиденко, 50), Волошин (Король, 54), Попов (Богдан, 54).

Голи: Волошин (4, 28), Міщенко (11), Попов (18), Скрипник (60, 66), Опанасенко (65).

У наступному турі, 29 вересня, «Динамо» (U-19) прийматиме «Дніпро» з однойменного міста.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер