ДЮФЛУ U-16. «Дніпро» – «Динамо» – 2:2

ДЮФЛУ U-16. «Дніпро» – «Динамо» – 2:2

Господарі з перших хвилин активно побігли вперед, раз за разом накочуючи атаки на ворота нашої команди. Утім, у дебюті зустрічі найкращий момент відзначитися був у динамівців, коли воротар врятував після удару Волошина, а Урсолов із центру штрафного майданчика не зміг влучити по мячу та пробити по воротах.

Тиск дніпрян призвів до взяття воріт на 15-й хвилині. Щоправда, вийшло воно курйозним – після навісу з кутового Пусь зрізав м’яча у ближній кут власних воріт, захопивши зненацька динамівського голкіпера. Пропущений м’яч не змусив наших наших хлопців «прокинутися», і в них мало що вдавалося в атаці. Натомість перед самою перервою господарі подвоїли свою перевагу. Після удару по воротах із середньої дистанції м’яч влучив у руку нашому захиснику, і арбітр призначив пенальті, який Фастов не зміг парирувати.

За такої гри заміна відразу чотирьох гравців у перерві була логічним ходом. І вже в перші хвилини другого тайму вдалося зрівняти рахунок. Спочатку після передачі Закружного з правого флангу Урсолов із лінії воротарського майданчика переправив м’яча у кут, а за кілька хвилин воротар парирував удар того ж Урсолова з-за меж штрафного майданчика, а Волошин встигнув на добивання та переправив м’яча у ворота.

У підопічних Юрія Дмитруліна та Сергія Процюка було достатньо часу, аби вирвати перемогу, і моменти для цього були, але підвела реалізація – як наслідок, втрачені важливі очки.

Сергій ПРОЦЮК, тренер «Динамо» (U-16):

- Ми провели незадовільний перший тайм – жодного конструктивізму, втрати м’яча, програна практично вся боротьба. За 45 хвилин створили лише один момент біля воріт суперника, що, звичайно, не могло радувати. У перерві зробили відразу чотири заміни, завдяки чому змінився малюнок гри, вдалося впродовж кількох хвилин зрівняти рахунок, і надалі створювати небезпечні моменти. Фактично, у другому таймі ми побачили діаметрально протилежну гру, та й загалом іншу команду на полі. Враховуючи, що ми поступалися у два м’ячі, але проявили характер та відігралися, то у цьому є певний позитив.

Вирвати перемогу не вдалося через погану реалізацію. За нічийного рахунку в нас було кілька непоганих нагод, але, на жаль, м’яч більше не хотів залітати у ворота господарів.

Що стосується проведення матчу в манежі, то, думаю, на вулиці за такої спекотної погоди було б важче. Єдиний момент, який не сподобався, – це те, що арбітр неодноразово зупиняв гру через те, що м’яч влучав у сітку під стелею. Вважаю, це було недоречним. В іншому ж у манежі створені чудові умови, тож жодних незручностей не відчували.

ДЮФЛУ U-16, перенесений матч 13-го туру

«Дніпро» – «Динамо» – 2:2 (2:0).

«Динамо»: Фастов, Єгоров, Боль, Пусь (Король, 41), Баранюк, Хрипчук (Міщенко, 41), Урсолов, Скрипник (Базилєєв, 66), Осадець (Закружний, 41), Волошин, Попов (Малиш, 41).

Голи: Пусь (15, автогол), (39, пен.) – Урсолов (46), Волошин (48).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер