ДЮФЛУ U16. Еліт-ліга. «Динамо» – «Карпати-Рух» – 5:0

ДЮФЛУ U16. Еліт-ліга. «Динамо» – «Карпати-Рух» – 5:0

Перший тайм голів не приніс, хоча у «Динамо» було безліч моментів, аби відкрити рахунок. Але незабаром після поновлення гри «біло-синім» усе ж удалося забити. Відбулося це після подачі з кутового, коли м’яч відскочив до Дзеня й нападник із меж штрафного майданчика пробив повз воротаря.

На 50-й хвилині форвард оформив дубль, коли після прострілу з лівого флангу захисник не зміг вибити м’яча, й Микита з близької відстані пробив під голкіпером, який кинувся в ноги. На 53-й хвилині до великої перевагу «біло-синіх» довів Зоренко, який вийшов віч-на-віч із голкіпером та пробив точно по воротах.

Остаточний же рахунок було встановлено наприкінці зустрічі. Після того як голкіпер помилився, вибиваючи м’яча, динамівці перехопили м'яч, й Ковальов, увійшовши до штрафного майданчика, поцілив точно у ворота. А коли арбітр уже поглядав на свій годинник, Зоренко прорвався лівим флангом, прострілив у штрафний майданчик, де Ковальов прийняв м’яча та другим дотиком пробив точно в кут, установивши остаточний рахунок у матчі – 5:0.

ДЮФЛУ U16. Еліт-ліга. 5-й тур

«Динамо» – «Карпати-Рух» – 5:0

«Динамо» (стартовий склад): 23. Старушко, 20. Гусєв, 5. Федоренко, 6. Балаба, 14. Білоконь, 7. Бойченюк, 19. Мітько, 9. Маткевич, 11. Грохольський, 13. Крємчанін, 2. Дзень.

Голи: Дзень (43, 50), Зоренко (53), Ковальов (76, 80).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер