ДЮФЛУ U16. Еліт-ліга. «МФА Мукачево» – «Динамо» – 0:3

ДЮФЛУ U16. Еліт-ліга. «МФА Мукачево» – «Динамо» – 0:3

Підопічні Євгена Ястребінського та Андрія Фартушняка (футболісти 2005 року народження) зустрічалися з Мункач Футбольною Академією (МФА) з Мукачева. Поєдинок відбувся на штучному полі навчально-тренувальної бази, розташованої в селищі Дерцен, що в 17 км від Мукачева.

Доволі швидко гостям удалося відкрити рахунок. Після перехоплення в центрі поля Зоренко прорвався до штрафного майданчика, віддав зручну передачу в район 11-метрової позначки, а Дзень у дотик пробив повз голкіпера – 0:1.

Варто віддати належне господарям, вони не зневірилися, й активно йшли вперед. В одному з епізодів Старушко врятував «біло-синіх», парирувавши м’яча після виходу віч-на-віч. Але на 30-й хвилині динамівці подвоїли свою перевагу. Кремчанін класним пасом урозріз вивів до воріт Зоренка, і нападник пробив під голкіпером, який намагався зіграти на перехопленні – 0:2.

Після перерви вже підопічні Євгена Ястребінського та Андрія Фартушняка грали, відштовхуючись від рахунку. Тренерський штаб протягом другого тайму дав ігрову практику всім футболістам, які були включені в заявку. І на 54-й хвилині «біло-сині» довели рахунок до розгромного. Маткевич, один із тих, хто вийшов на заміну, увірвався до штрафного майданчика з лівого флангу та був збитий суперником. Сам постраждалий хотів виконати пенальті, але все ж віддав це право штатному виконавцю 11-метрових Кремчаніну, й той пробив точно в кут без шансів для воротаря – 0:3.

У підсумку, динамівці легко довели матч до впевненої перемоги й продовжують готуватися до наступних ігор, які будуть не менш важливими для нашої команди.

Євген Ястребинський, старший тренер «Динамо» U16:

- Не можна сказати, що швидкий м’яч якось вплинув на нашу гру, оскільки ми граємо від першої до останньої хвилини. Звісно, забивши, хлопці стали діяти впевненіше, маючи перевагу. У другому таймі неприємним моментом стала жовта картка Сизонюку, але зробили заміну та зробили перестановки. Дотримувалися свого плану й у підсумку досягли впевненої перемоги.

Для нас не проблема була зіграти на штучному полі, оскільки ми тренуємося вдома так само на синтетиці. Поле, до речі, тут в академії дуже хорошої якості. А от їхати сюди далеко. Благо, проїхалися з комфортом у купе поїзда, по приїзду нас зустріли, погодували. Тож нічого не завадило підійти до матчу у всеозброєнні.

Еліт-ліга, 4-й тур

«МФА Мукачево» – «Динамо» – 0:3

«Динамо»: 23. Старушко (1. Косач, 78), 22. Прокопенко (14. Білоконь, 58), 18. Сизонюк (6. Котуба, 41), 3. Балаба, 8. Микитюк (9. Маткевич, 48), 13. Кремчанін (7. Бойченюк, 71), 10. Зоренко (4. Ковальов, 63), 2. Дзень, 20. Гусєв, 26. Василець, 24. Янчишин (11. Грохольський, 56).

Голи: Дзень (5), Зоренко (30), Кремчанін (54, з пенальті).

Фото Мункач Футбольна Академія

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер