ДЮФЛУ (U-16). Півфінал. «Динамо» - «Металіст» – 2:0

ДЮФЛУ (U-16). Півфінал. «Динамо» - «Металіст» – 2:0

Команди мали боротися не лише одна з одною, а й з шаленою спекою. Суперники розпочали поєдинок досить активно, швидко наближаючись до воріт один одного. У перші хвилини на полі було багато боротьби – команди намагалися захопити ініціативу. Але за половину тайму жодна з команд не створила реальних можливостей для взяття воріт – усі намагання згасали на підступах до штрафних майданчиків. Від страшної спеки футболісти обох команд буквально падали з ніг. Вже по ходу першого тайму тренерський штаб киян був вимушений зробити дві заміни, причому одному з гравців стало зле саме через тепловий удар.

Тим часом на полі кияни та харків’яни обмінялися небезпечними моментами. У складі нашої команди ледь не відзначився Ісаєнко, але його удар кинувся заблокував захисник.

Після перерви одну з динамівських атак завершував Сухоручко, але вирішальний удар вийшов трохи неточним. Ще одного разу Ісаєнко завдавав удару головою – воротар на місці.

Нарешті, чергова атака нашої команди стала результативною: динамівці виконали штрафний удар, захисник Малишкін у штрафному майданчику поборовся, виграв м’яч у воротаря та ціною травми переправив його у ворота, отримавши по голові кулаками від голкіпера. Ілля провів на полі ще пару хвилин, але через запаморочення був вимушений його залишити - тренери провели ще одну вимушену заміну.

Зібравши свої сили динамівці забили ще раз – рахунок подвоїв Сухоручко, який вийшов один на один та влучно пробив повз голкіпера з району штрафного майданчика. Було помітно, що футболістам надзвичайно важко догравати поєдинок, але у цей період кияни виглядали переконливіше.  Сухоручку не вистачило зовсім трохи точності, щоб довести рахунок до великого, також добре пробивав Ісаєнко, ледь не забив Мащенко. Підтримувані окликами тренерів, наші футболісти довели гру до переможного закінчення.

Наставник «Динамо» U-16 Олексій Дроценко прокоментував півфінальний поєдинок з «Металістом» і вихід своєї команди у фінал турніру ДЮФЛ:

- По-перше, хочу сказати, що вийшла дуже цікава гра, з огляду на нинішні дуже складні погодні умови. Було дуже жарко, і у нас, і у «Металіста» футболісти просто падали - сонце було таким нещадним, що вони вже просто фізично не витримували. Але навіть в таку погоду обидві команди намагалися грати в футбол, щось виходило, щось - ні. У футболі перемагає той, хто забиває. Ми забили, тому заслужено виграли, але моменти були і у харків'ян, але їм не вдалося їх реалізувати. Повторюся, гра була дуже цікавою, обидві команди, дійсно, грали в футбол.

Завтра у нас відновлювальний день, будемо хлопців приводити в бойовий стан, як психологічно, так і фізично. Все-таки, фінал є фінал, спеціально нікого налаштовувати не потрібно - хлопці розуміють, що ім'я срібного призера забудуть, запам'ятають тільки того, хто виграє.

У фіналі, який відбудеться 25 червня, «Динамо» зустрінеться із переможцем пари «Чорноморець» - «Шахтар».

ДЮФЛУ (U-16). Фінальний турнір. Півфінал

23.06.2016. Середнє. 200 глядачів

«Динамо» - «Металіст» – 2:0 (0:0)

«Динамо»: 12.Малиш, 5. Мельник (к), 3. Чуєв, 2. Дмитрук, 13. Городенко (4. Малишкін, 21; 8. Рожко, 59), 7. Приходько (22. Мащенко, 61), 18. Сорокін (14. Сирота, 75), 17. Білошевський, 6. Духан (15. Сухоручко, 32), 16. Цитаішвілі (20. Войтюк, 71), 9. Ісаєнко.

Голи: Малишкін (56), Сухоручко (63).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото А.Куцан

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер