ДЮФЛУ U17, 1-й тур. «Чорноморець» – «Динамо» – 0:1

ДЮФЛУ U17, 1-й тур. «Чорноморець» – «Динамо» – 0:1

Перший тайм поєдинку забитих м’ячів не приніс, хоча нудним назвати його аж ніяк не можна. Підопічні Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза зі старту заволоділи ініціативою, методично підшукуючи ключи до володінь суперника. Найбільш небезпечні моменти до перерви динамівці створили в останню п’ятихвилинку – зокрема, з ударом Уварова, який увірвався до штрафного майданчика по місцю лівого інсайда, впорався воротар, а Давлатов метрів із 10-ти пробив над поперечиною.

Що стосується господарів, то головну ставку вони робили на контратаки, перехоплюючи м’яча на своїй половині поля та намагаючись вийти на чужу, щоправда, до справжньої небезпеки біля воріт Ісаченка справа не доходила.

У другому таймі малюнок гри не змінився. «Моряки» надійно діяли в обороні, дозволяючи підопічним Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза розігрувати комбінації, але не допускаючи небезпечних ударів. Але на 61-й хвилині захист господарів дав збій, коли Давлатов із центрального кола втік до воріт, обіграв на своєму шляху захисника та, увійшовши до штрафного майданчика, пробив повз воротаря – 0:1.

До завершення матчу залишалося ще достатньо часу, і ближчими до ще одного забитого м’яча були динамівці, а не їхні суперники. Дмитро Мельниченко пробив із лінії штрафного майданчика поруч зі стійкою, а після падіння Приходька у володіннях одеситів були всі підстави призначати пенальті, однак арбітр розцінив ситуацію по-іншому та «нагородив» гравця нашої команди попередженням, розгледівши у його діях симуляцію.

У підсумку важка перемога «біло-синіх» – 1:0, яка дозволяє «Динамо» перебувати в когорті лідерів групи 2.

ДЮФЛУ, Еліт-ліга U17, перенесений матч 1-го туру

«Чорноморець» (Одеса) – «Динамо» (Київ) – 0:1

«Чорноморець» (стартовий склад): 28. Ступак, 75. Калініченко, 16. Титаренко, 2. Фабріка, 6. Гриньків, 14. Мамонтенко, 5. Махорін, 19. М.Мельниченко, 10. Сяо, 31. Драч, 9. Корінний.

Запасні: 20. Щербань, 8. Чернобай, 18. Аль-Хаварі, 30. Боровенко, 51. Гавриленко, 21. Панов, 22. Борисов.

«Динамо»: 1. Ісаченко, 16. Канаєв, 3. Волковицький, 17. Чубатий, 8. Д.Мельниченко, 2. Єременко, 7. Слесар (6. Анікєєв, 75), 15. Александров (11. Білоусов, 81), 19. Пастух, 18. Уваров (4. Ромасюк, 90+3), 10. Давлатов (14. Приходько, 77).

Запасний: 13. Кочерга.

Гол: Давлатов (61).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер