ДЮФЛУ U-17. «Динамо» – «Дніпро» – 3:0

ДЮФЛУ U-17. «Динамо» – «Дніпро» – 3:0

«Динамо» U-17 (футболісти 2002-го року народження) вдома приймали однолітків із «Дніпра». Підопічні Сергія Беженара та Артема Яшкіна впевнено перемогли 3:0.

Гра проходила з перевагою господарів, яку вони реалізували. Хоча, окрім забитих м’ячів, наша команда мала ще достатньо моментів, щоб відзначитися.

Початок перемозі в першому таймі поклав гол Ваната після добре розіграної комбінації, у результаті якої Владислав опинився на вигідній ударній позиції та не змарнував свій момент, спрямувавши м’яч у дальній кут воріт. Починання партнера продовжив Вівчаренко, відзначившись головою після подачі стандартного положення у виконанні Блізніченка. Після перерви, окрім результативної передачі, Блізніченко записав до свого активу і забитий м’яч: пройшла швидка атака, Ванат утік від суперників та віддав передачу на Віктора, який забив майже в порожні ворота.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-17. 4-й тур

«Динамо» – «Дніпро» (Дніпро) – 3:0 (2:0)

«Динамо»: Слуцький, Забарний, Вівчаренко, Скорко (Голоколосов), Кузик (Кирилюк), Глушач (Гук), Бражко (Козленко), Рязянцев (Велетень), Блізніченко (Сологуб), Ванат, Гладковський (Ісадченко).

Голи: Ванат (у першому таймі), Вівчаренко (у першому таймі), Блізніченко (у другому таймі).

Тепер кілька наших футболістів вирушать до розташування юнацької збірної України U-17, у складі якої виступатимуть у кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи. На шляху до континентальної першості українській команді доведеться зійтися з однолітками з Боснії і Герцеговини, Ісландії та Гібралтару. Матчі цієї стадії змагань відбудуться 10-го, 13-го та 16 жовтня в Боснії і Герцеговині. Фінальна частина чемпіонату Європи пройде в Ірландії.

Тож, свій наступний матч «Динамо» (U-17) проведе 20 жовтня, коли в рамках 7-го туру зіграє на виїзді з київським «Локомотивом».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер