ДЮФЛУ U-17. «Динамо» – ДЮФШ ФК «Ворскла» – 5:0

ДЮФЛУ U-17. «Динамо» – ДЮФШ ФК «Ворскла» – 5:0

Динамівцям вдалося швидко відкрити рахунок, коли після подачі з кутового Вівчаренко скинув м’яча головою, а Гладковський доправив його у ворота. У першому таймі голів більше не забивалося, а остаточно шальки терезів на власну користь підопічним Сергія Беженара та Артема Яшкіна вдалося схилити впродовж п’яти хвилин у другому таймі, коли ще одним м’ячем після передачі Ваната відзначився Гладковський, а згодом результативну передачу від Скорка замкнув Велетень. Рязанцев завершив точним ударом хорошу комбінацію, розіграну партнерами, а остаточний рахунок встановив Ванат.

Сергій БЕЖЕНАР, старший тренер «Динамо» (U-17):

- Не сказав би, що гра складалася для нас легко, незважаючи на рахунок. Ми зібралися всією командою лише на передматчевому тренуванні, оскільки вчора велика група гравців повернулася зі збірної, яка грала спаринги з Азербайджаном. Проблема полягала в тому, що у збірній хлопці тренувалися та грали на трав’яному покритті, а тут ми грали на штучному. До фізичної форми футболістів претензій немає, тим паче ми домовлялися з тренером збірної Володимиром Єзерським, що у другій грі, яка відбувалася в четвер, відбудеться ротація й наші гравці зіграють по тайму. Нам вдалося розподілити сили, хлопці молодці, грали з бажанням. Браку не вдалося уникнути, суперник мав кілька моментів наприкінці гри, коли врятував Слуцький, але загалом наша перемога закономірна.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-17. 3-й тур

«Динамо» – ДЮФШ ФК «Ворскла» (Полтава) – 5:0 (4:0)

«Динамо»: Слуцький, Забарний, Вівчаренко (к), Скорко (Голоколосов, 60), Кузик (Кирилюк, 46), Глушач (Бражко, 46), Сологуб (Козленко, 65), Ісадченко (Рязанцев, 46), Блізніченко (Велетень, 46), Гладковський, Ванат.

Голи: Гладковський (4, 55), Велетень (59), Рязанцев (69), Ванат (90).

Свій наступний матч «Динамо» (U-17) проведе 26 вересня, коли в рамках перенесеного 5-го туру зіграє на виїзді з «Барсою» (Суми).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер