ДЮФЛУ U-17. «Дніпро» – «Динамо» – 1:6

ДЮФЛУ U-17. «Дніпро» – «Динамо» – 1:6

У дебюті зустрічі господарі відразу створили момент, і після удару з меж штрафного майданчика нашу команду врятувала стійка. А буквально за кілька хвилин «біло-сині» вели в рахунку, коли Ванат ударом із району 11-метрової позначки пробив повз воротаря. Розвинути успіх підопічним Сергія Беженара та Артема Яшкіна вдалося в середині тайму, причому зробили це невимушено красиво – Велетень прийняв довгий пас, увірвався до штрафного майданчика, на замасі прибрав захисника та пробив повз голкіпера від лівого кута карної зони. Згодом він же оформив дубль, цього разу пробивши з-за меж штрафного майданчика – м’яч хоч і летів по центру воріт, але голкіпер не зміг завадити йому влетіти під поперечину. Утім, без ложки дьогтю в бочці меду не обійшлося, й перед самим свистком на перерву «біло-сині» один м’яч пропустили.

Інтрига в матч могла повернутися після поновлення гри, коли неузгоджені дії воротаря та захисника могли призвести до ще одного гола, однак Слуцький кинувся в ноги нападнику та виправив власну помилку. На 57-й хвилині всі питання про переможця зняв Ванат, який отримав м’яча у штрафному майданчику, прибрав кількох захисників та пробив повз воротаря. А згодом динамівці добили деморалізованого суперника – Здирко здійснив рейд до штрафного майданчика, обіграв на своєму шляху кількох захисників, і з незручного становища несильним ударом спрямував м’яча повз голкіпера, а за кілька хвилин Ісадченко ударом метрів із 30-ти поклав кулю точно в кут воріт господарів. У підсумку, 6:1 – більш ніж упевнена перемога «біло-синіх».

Сергій БЕЖЕНАР, старший тренер «Динамо» (U-17):

- Сьогодні і по результату, і по грі ми домоглися впевненої перемоги. Але при цьому і «Дніпро» створив нам певні проблеми, зокрема, на початку матчу нас врятувала стійка. Хочу зазначити, що ми сьогодні вирішили змінити ігрову схему, а саме зіграти у три центральних захисники, тим самим послабивши трохи фланги. Але, судячи з результату, такий наш хід був виправданий, і наші атакуючі гравці добре проявили себе.

У той же час, маючи комфортну перевагу, хлопці часто загравалися. Обов’язково зробимо акцент на цьому, а також ще на деяких моментах, коли будемо розбирати гру, та проведемо виховну роботу.

ДЮФЛУ U-17, перенесений матч 13-го туру

«Дніпро» – «Динамо» – 1:6

«Динамо»: Слуцький, Гук, Козленко, Бражко, Глушач (Голоколосов, 69), Сологуб (Кирилюк, 58), Ісадченко, Гладковський, Ванат, Рязанцев (Здирко, 58), Велетень.

Голи: (45) – Ванат (10, 57), Велетень (21, 32), Здирко (68), Ісадченко (71).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер