ДЮФЛУ U17. Еліт-ліга, 3-й тур. «УФК-Карпати» – «Динамо» – 0:2

ДЮФЛУ U17. Еліт-ліга, 3-й тур. «УФК-Карпати» – «Динамо» – 0:2

З перших хвилин динамівці володіли ініціативою, діяли агресивно, застосовуючи високий пресинг. Перші моменти також виникли у наших гравців – спочатку Слесар, замикаючи навіс зі штрафного, головою пробив поруч зі стійкою, а згодом уже Пастуху не вистачило влучності, після удару якого м’яч пролетів над поперечиною.

У середині тайму свій момент мали й господарі. Після подачі з кутового м’яч відскочив на гравця «УФК-Карпати», той пробив із далекої відстані, але наш голкіпер був напоготові та парирував удар кулаками. У підсумку перший тайм завершився без забитих м’ячів – 0:0.

Після перерви тиск на ворота господарів продовжився і приніс свої плоди в середині другого тайму. На 68-й хвилині Пономаренко віддав чудовий пас на Давлатова, і тому залишалося доправити м’яча до сітки з п’яти метрів – 0:1.

Напруга трималася до останніх хвилин, яку нашим хлопцям удалося зняти на 89-й хвилині. Приходько, щойно з’явившись на полі з лави запасних, вдало зіграв у штрафному майданчику після вкидання м’яча з ауту та першим дотиком точно пробив по воротах, знявши всі питання про переможця – 0:2.

Юрій Дмитрулін, тренер «Динамо» U17:

- Насамперед вдячний хлопцям, що вони прониклися нашими словами та зробили все, щоб перемогти та заробити перші очки на другому етапі Еліт-ліги. Все ж таки, після двох невдалих результатів з’явилася певна нервозність, але хлопці правильно сприйняли наші слова. Плюс допомогли хлопці з команди U19, велика їм подяка, допомогли нам у силу своїх можливостей.

По результату на такому полі – нестандартному, вузькому, не найкращої якості – була задача здобути три очки. Можливо, жертвуючи десь красою гри, але результат був на першому місці.

- У першому таймі ставка робилася на стандартні положення – були й кутові, й штрафні…

- Так, ми розраховували на стандартні положення. Враховуючи розміри поля, і кутові, і аути мають нести потенційну загрозу воротам суперника та приносити якісь результати. Також велике значення мали флангові проходи та подачі, що, в принципі, і вдалося втілити в життя в епізоді з першим голом. Це додало хлопцям упевненості.

Фарідун Давлатов, нападник «Динамо» U17:

- Перед матчем ми домовлялися, щоб крайні нападники грали вужче, а крайні захисники забігали за спини та робили флангові передачі. У першому таймі це не вдалося, тому в перерві тренери попросили вже флангових нападників діяти ширше, самим розігрувати та бити по воротах.

- Тебе перевели з флангу в центр нападу, і так вийшло, що вдалося забити…

- Для мене не проблема, я граю і зліва, і в центрі. Щодо голу, то розіграли комбінацію, яку відпрацьовували на тренуваннях, і я в дотик забив. Дуже раді перемозі, та й тренери подякували за гру.

ДЮФЛУ U17, Еліт-ліга, 2-й тур

«УФК-Карпати» – «Динамо» – 0:2

«Динамо»: 1. Ісаченко, 20. Павленко (22. Подоляк, 61), 3. Волковицький, 17. Чубатий, 2. Єременко  (16. Канаєв, 26), 15. Михайлів, 21. Пономаренко, 19. Пастух, 7. Слесар (11. Білоусов, 90+2), 10. Давлатов (14. Приходько, 86), 18. Уваров (5. Кільовий, 64).

Запасні: 13. Кочерга, 9. Гаджимурадов.

Голи: Давлатов (68), Приходько (89).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер