ДЮФЛУ U-17. «Металіст» - «Динамо» - 2:4. Вольова перемога у Харкові

ДЮФЛУ U-17. «Металіст» - «Динамо» - 2:4. Вольова перемога у Харкові

«Біло-сині» гостили у Харкові, де зустрілися з командою академії «Металіст», яка продовжила функціонувати незважаючи на банкрутство клуба.

Нагадаємо, для «Динамо» U-17 ця гра стала другою за тиждень, адже у середу підопічні Олексія Дроценка та Євгена Ястребинського здобули перемогу над київською «ДЮСШ-15» з рахунком 2:0, забивши по м’ячу в кожному з таймів.

На відміну від тої зустрічі, матч у Харкові складався за нелегким для нашої команди сценарієм. Вже в середині першої 40-хвилинки динамівці поступалися з рахунком 0:2. Проте ще до перерви Максим Духан відквитав один м’яч, а у другому таймі, який пройшов за повної переваги «біло-синіх», влучні постріли Артема Мільченка, Євгена Ісаєнка та Вадима Мащенка принесли «Динамо» вольову перемогу з рахунком 4:2.

Здобувши чергові три очки, «Динамо» продовжує впевнено лідирувати в групі 2 вищої ліги ДЮФЛУ, маючи на своєму рахунку 13 перемог та одну поразку.

Старший тренер «Динамо» U-17 Олексій Дроценко поділився своїм аналізом матчу в Харкові:

- Наші хлопці грали на середніх швидкостях, не було звичної командної швидкості, індивідуальної. До того ж, було багато індивідуальних помилок як технічних, так і тактичного плану. Тому територіальну перевагу з початку гри мав «Металіст».

Після другого пропущеного м’яча наші гравці «прокинулися», завдяки чому відіграли один м’яч. У другому таймі ми провели ряд замін, команда перебудувалася. Ми звернули увагу хлопців та ті помилки, яких вони припускалися в першому таймі. І на другу половину зустрічі ми постали зовсім іншою командою. По-перерві вже ми диктували гру, забили три м’ячі, хоча могли забити й більше, якби реалізували всі створені моменти.

- Чи не могло позначитися на спершу важкій грі ваших підопічних те, що це був вже другий матч команди впродовж тижня?

- Не думаю, адже після турніру в Італії ми проводили ротацію складу, давши відпочити багатьом гравцям. Скоріше позначилася та обставина, що на наступний день після гри з «Металістом» багато наших гравців збираються у складі збірної, тому в них був помітний «чемоданний» настрій. Вони вже думали про підготовку до фінальної частини Євро-2017 і не поставилися з повною відповідальністю до цієї гри. На початку зустрічі в них не було бажання та належного настрою. З огляду на те, що з нашої команди до збірної викликано 11 гравців, це не могло не позначитися на загальному настрої команди.

Тому нам довелося в перерві вносити корективи, провести з хлопцями доволі жорстку розмову. В результаті у другому таймі ми побачили ту команду, яка по праву вважається базовою командою збірної України і є чемпіоном України двох останніх років.

Додамо, що на збір, який передуватиме Євро-2017, викликано 11 гравців «Динамо» U-17, а саме Євгена Пацкана, Іллю Малишкіна, Єгора Куценка, Олександра Сироту, Георгія Цитаїшвілі, Вадима Мащенко, Богдана Білошевського, Клима Приходько, Артура ВащишинаЄвгена Ісаєнка, Даниїла Сухоручка, а також гравця 2001 року народження Вікентія Волошина.

Вища ліга ДЮФЛУ. 13-й тур

«Металіст» U-17 – «Динамо» U-17 – 2:4 (2:1)

«Динамо»: Пацкан - Малишкін, Чуєв, Сирота, Куценко - Приходько, Ісаєнко, Ващишин - Мащенко, Духан, Сухоручко.

На заміну виходили: Білошевський, Сорокін, Мільченко, Рожко, Войтюк.

Голи у динамівців: Духан, Мільченко, Ісаєнко, Мащенко.

*фото з матчу «Динамо» U-17 - «ДЮСШ-15»

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер