ДЮФЛУ U-17. Плей-оф. «Динамо» (Київ) - «Арсенал» (Харків) - 9:0

ДЮФЛУ U-17. Плей-оф. «Динамо» (Київ) - «Арсенал» (Харків) - 9:0

Підопічні Юрія Дмитруліна та Сергія Процюка у першому - виїзному - матчі перемогли із рахунком 0:7. У другому поєдинку «біло-сині» здобули перемогу із рахунком 9:0 і вийшли до фінального турніру ДЮФЛУ U-17.

Перший гол у матчі був забитий на 15-й хвилині зустрічі. Дмитро Єфіменко отримав передачу від партнера по команді та результативно пробив повз голкіпера «Арсеналу» - 1:0 на користь «Динамо».

На 26-й хвилині після подачі кутового з правого флангу Даниїл Хондак головою поцілив у ворота харківської команди та подвоїв перевагу «біло-синіх».

Через хвилину гравець команди гостей порушив правила проти «динамівця», тож арбітр призначив пенальті у ворота «Арсеналу». Вікентій Волошин на 28-й хвилині потужно пробив із 11-метрової позначки у правий нижній кут воріт гостей та зробив рахунок 3:0 на користь столичної команди.

Минула ще хвилина - і Іван Дероган потужним ударом поцілив у правий верхній кут воріт харків'ян. Рахунок став 4:0 на користь господарів поля.

На 37-й хвилині Вікентій Волошин майже на лінії штрафного майданчика прийняв м'яча після скидки головою від партнера по команді та лівою ногою потужно і результативно пробив у правий нижній кут воріт «Арсеналу». Таким чином Волошин зробив дубль у цьому матчі та встановив рахунок 5:0 на користь «Динамо» у першому таймі, з яким команди пішли на перерву.

У другому таймі Скидан сам створив і реалізував гольовий момент. Він підхопив м'яча у центрі поля, обіграв захисника та голкіпера - і на 49-й хвилині влучив у порожні ворота гостей, зробивши рахунок у матчі вже 6:0.

На 67-й хвилині «динамівці» ще збільшили перевагу. Голкіпер «Арсеналу» помилився при передачі партнеру, тож гравець київської команди перехопив м'яча та виконав прострільну передачу - і м'яч опинився у сітці воріт харків'ян, гол на рахунку Скидана.

Через чотири хвилини «біло-сині» розіграли кутовий - і Вікентій Волошин потужним більярдним ударом повз більшу частину суперників влучив у лівий нижній кут воріт «Арсеналу», забивши восьмий м'яч і оформивши хет-трик у цій грі.

На 74-й хвилині футболісти харківської команди повинні були розіграти штрафний удар. Гравець «Арсеналу», виконуючи удар, торкнувся м'яча, проте він не зрушив з місця. Артем Шулянський перехопив «шкіряного», пробіг майже через усе поле та віддав передачу на партнера, який влучив у голкіпера. М'яч після удару повернувся до гравця «Динамо», він віддав передачу на Шулянського - і Артем лівою ногою повз захисника, який став у ворота замість голкіпера, результативно пробив у сітку та зробив рахунок 9:0.

У другому матчі київське «Динамо» перемогло харківський «Арсенал» із ще більшим рахунком, ніж у першому поєдинку - 9:0 - та із загальним рахунком 16:0 вийшло до фінального турніру ДЮФЛУ U-17.

ДЮФЛU-17, плей-оф, матч-відповідь

«Динамо» – «Арсенал» (Харків) – 9:0 (5:0).

«Динамо»: 1.Моргун (12.Самойленко, 41), 17.Дем’яненко, 4.Біловар, 19.Хондак, 5.Шелест, 21.Михайленко (14.Ярош, 41), 7.Надольський (10.Бодня, 41), 9.Волошин, 8.Єфіменко (15.Дмитров, 41), 11.Шулянський, 22.Дероган (27.Скидан, 41).

Голи: Єфіменко (15), Хондак (20), Волошин (28, пен., 37, 71), Дероган (29), Скидан (49, 67), Шулянський (74).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер