ДЮФЛУ U-17. Стиковий матч. «Динамо» - «Торпедо-ВУФК» (Миколаїв) – 6:2

ДЮФЛУ U-17. Стиковий матч. «Динамо» - «Торпедо-ВУФК» (Миколаїв) – 6:2

Після першого матчу, що завершився перемогою «біло-синіх» із рахунком 9:1, сумнівів про майбутнього тріумфатора цієї пари не залишалося. Таким чином, матч-відповідь здебільшого ставав формальністю. Проте, гравцям як однієї, так і іншої команди, протистояти один одному було цікаво.

На першій хвилині рахунок відкрили підопічні Сергія Беженара. На 26-й секунді зустрічі Велетень сильно пробив низом із кута штрафного майданчика. Відбити такий удар голкіпер гостей не зумів.

Далі на авансцену вийшов Ванат, який у цьому матчі оформив покер. Почалося все з того, що на 6-й хвилині «біло-сині» провели позиційну атаку. В результаті форвард «Динамо» без проблем замкнув простріл зліва.

Гості, отримавши два серйозні удари на старті зустрічі, у середині тайму відіграли один м'яч. Гол вийшов дуже ефектним. Центральний захисник миколаївців видав довгий пас на Сербінова, який у дотик, метрів із 25, перекинув Черевинского, що вийшов далеко з воріт. Але вже за пару хвилин усе той же Ванат протягнув м'яч до штрафного суперника, обіграв пару захисників і сильно пробив у правий від себе кут.

Після перерви Ванат оформив хет-трик. Скориставшись помилкою суперника на своїй половині поля і обігравшись із партнером на правому фланзі, він знову замкнув передачу з меж штрафного.

Гості здаватися не збиралися і на гол Ваната моментально відповіли контратакою. Провалом у центрі оборони «Динамо» скористався Орєхов, в один дотик замкнувши передачу з глибини. Черевинський, який скоротив дистанцію, до м'яча дотягнувся, але цього виявилося недостатньо.

До кінця тайму «біло-сині» забили ще двічі. Рязанцев сильно і точно пробив з лінії штрафного, буквально прошив воротаря суперника. А Ванат поставив фінальну крапку в поєдинку, тим самим оформивши покер, коли реалізував черговий вихід сам на сам.

08.06.2019. НТБ «Динамо», Віта-Литовська

ДЮФЛУ U-17, стиковий матч

Перший матч – 9:1

«Динамо» - «Торпедо-ВУФК» (Миколаїв) – 6:2 (3:1)

«Динамо»: 99.Черевинський, 4.Гук, 29.Забарний, 55.Вівчаренко, 19.Скорко, 6.Кузик, 17.Бражко, 11.Глушач, 20.Велетень, 9.Ісадченко, 7.Ванат.

Запас: 57.Слуцький, 14.Козленко, 33.Гладковський, 5.Голоколосов, 21.Сологуб, 8.Рязанцев.

Голи: Велетень (1), Ванат (6, 32, 50, 73), Рязанцев (62) – Сербінов (28), Орєхов (51).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер