ДЮФЛУ U17. «Ворскла» – «Динамо» – 0:9

ДЮФЛУ U17. «Ворскла» – «Динамо» – 0:9

Доволі тривалий час підопічним Сергія Беженара та Євгена Лозинського не вдавалося підібрати ключики до воріт суперника, аж поки Скрипник на 20-й хвилині нарешті не відкрив рахунок. Після цього голи посипалися у ворота «Ворскли», як із рогу достатку. Перший тайм завершився з перевагою динамівців у шість м’ячів, а після перерви «біло-сині» додали ще три. По дублю записали на свій рахунок Скрипник та Попов, а загалом у воротах полтавчан відзначилися сім гравців «Динамо».

Сергій БЕЖЕНАР, старший тренер «Динамо» (U17):

- Помилки будуть завжди. Як кажуть, не помиляється лише той, хто нічого не робить. Але ми намагаємося їх виправляти. Сьогодні показали хороший футбол, я маю на увазі саме якість гри, і випробували кілька моделей ведення гри: не лише відпрацьовували пресинг, але й відходили назад, щоб створювати вільні зони й після відбору м’яча швидко вибігати в контратаки. Багато чого вдавалося, але були й незначні огріхи, які намагатимемося виправляти.

- Наскільки важливо перемагати саме з такими великими рахунками?

- Я завжди кажу, що нас цікавить якість гри та правильність дій у виконанні наших підопічних. Якщо все буде добре, то й результат прийде. А те, що забили дев’ять м’ячів, значить, хороша реалізація була.

- Це найбільша перемога у вашій тренерській кар’єрі?

- Ні, з футболістами попереднього випуску, 2002-го року народження, здобували перемогу з рахунком 11:1.

- Що скажете своїм підопічним у роздягальні після такої перемоги?

- Привітаю, звичайно, але ми виступаємо у щільному графіку. Наступні два тижні в нас буде по дві гри, тому в них немає вихідних днів. Хлопці мають відновлюватися, і потім черех тренування будемо готуватися до наступних матчів.

ДЮФЛУ U17. 7-й тур

ДЮФШ «Ворскла» (Полтава) – «Динамо» (Київ) – 0:9

«Динамо» (стартовий склад): Тугай, Дячук, Опанасенко, Маленков, Баранюк, Вуанту, Скрипник, Хрипчук, Малиш, Волошин, Попов.

Заміни: Ігнатенко, Олійник, Бомащук, Пусь, Осадець, Міщенко, Бакушкн.

Голи: Скрипник (20, 45), Дячук (27), Попов (35, 37), Малиш (38), Опанасенко (49), Міщенко (64), Осадець (84).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер