ДЮФШ «Динамо» ім. Валерiя Лобановського - 2021. Візитка (ВІДЕО)

ДЮФШ «Динамо» ім. Валерiя Лобановського - 2021. Візитка (ВІДЕО)

Щороку на новій «старій» базі на Нивках повний курс футбольних наук проходять біля 400-х юних динамівців. Тут вони мають усі умови для того, аби їхні мрії про великий футбол здійснились. І нехай не всі хлопці потраплять до «основи» київського «Динамо». Головне, що вони виростуть здоровими, любитимуть свій клуб і країну, чиї кольори вони захищають на міжнародній арені.

На території повністю оновленої бази було зведено 4-поверховий головний корпус, загальна площа якого складає 3,5 тисячі квадратних метрів. На першому поверсі розташовані чотири просторі роздягальні (180 кв.м) із санвузлами, душовими та масажними кімнатами, а також сауна з басейнами, кімната відпочинку, медпункт.

Поверхом вище розташований харчовий блок (120 кв.м) з великою обідньою залою (98 кв.м), учбовий клас, обладнаний сучасними відео- та аудіо системами, тренажерна зала (70 кв.м). Третій та четвертий поверхи – це 20 комфортабельних кімнат (850 кв.м), де одночасно можуть проживати 54 юні футболісти.

Улюбленій грі вони тепер навчаються на одному штучному і одному натуральному полі стандартних розмірів із електропідігрівом. Для глядачів збудовано криту трибуну на 300 місць. Також є інформаційне табло. Розминку та тренувальні заняття юні футболісти можуть проводити також на майданчику хокейних розмірів із гаровим покриттям. Усі спортивні споруди обладнані сучасними системами освітлення і цілком відповідають міжнародним стандартам.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер