ДЮФШ «Динамо» запрошує дітей до літнього табору

ДЮФШ «Динамо» запрошує дітей до літнього табору

8-го липня, на клубній базі динамівської школи на Нивках розпочинається робота першого денного літнього табору для дітей з усієї України.

ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського разом із ФК «Динамік» запрошує усіх бажаючих дітей віком від 6 до 14 років у денний спортивно-оздоровчий табір, щоб відчути себе частинкою родини ФК «Динамо», зануритися у справжній тренувальний процес та отримати позитивні емоції від насиченої програми.

Запрошуються усі хлопчики і дівчатка незалежно від рівня фізичної підготовки та футбольної майстерності. Тренування проводитимуть професійні тренери ДЮФШ «Динамо».

Юним футболістам надається унікальна можливість навчатися, тренуватися і грати так, як це роблять учні Академії «Динамо» Київ. Традиції в розвитку та освіті молодих футболістів - це саме те, що цінує і чим пишається дитяча Академія ФК «Динамо» Київ. Завдання табору DK Camp – дати футболістам те, чому навчаються гравці Академії «Динамо» - розширення арсеналу технічних прийомів, розвиток швидкісних якостей, вдосконалення індивідуальних якостей юних футболістів та розвиток розуміння тактичних основ футболу. Мета табору - вивести футбольні навички дитини на новий рівень і підготувати її до вступу в топові футбольні академії.

Це чудова можливість для дітей різносторонньо себе проявити, знайти нових друзів та отримати яскраві і незабутні емоції від процесу.

Заплановано дві зміни: з 8-го по 14-е липня та з 16 по 22 липня. Заняття у таборі проходитимуть щоденно з 9.00 ранку до 18.00 вечора. За більш детальною інформацією звертайтеся за телефонами: +380666220808 – Валерій Валерійович та +380979078851 – Ілля Сергійович.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер