ДЮФШ «Динамо»: активна підготовка до квітневих стартів

ДЮФШ «Динамо»: активна підготовка до квітневих стартів

Напередодні початку виступів у першості Києва та старту другого кола чемпіонату України групи різних вікових категорій ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського проводять тренувальні збори та беруть участь у турнірах.

Найстарші, хлопці 1993 року народження (тренери Юрій Єськін та Павло Неверов), проведуть із 26 березня по 6 квітня збір у Феодосії.

Другий рік поспіль до Києва завітали гості з Японії. Команда «Лопта» з міста Шидзуока 24 і 26 березня зіграє товариські матчі з хлопцями з «Динамо» 1995 року народження.

Юні динамівці 1996 року народження 23 березня вже обіграли «Лопту» 4:1, а ще один матч із японцями призначений на 25 березня. Також у планах команди 1996 року народження (тренери Валерій Кінашенко та Олександр Біба) виступ із 5 по 14 квітня на представницькому турнірі в німецькому Кельні.

Група хлопців U-13 (тренер Павло Кикоть) проведе з 21 по 30 березня тренувальний збір в Євпаторії, в рамках якого візьме участь у міжнародному турнірі.

Підопічні Валерія Краснощока (U-10) наберуться сил і майстерності на тренуваннях в Мукачевому з 24 по 28 березня. А хлопці цього ж року народження, очолювані Валерієм Шабельниковим, із 19 по 31 березня проведуть тренування у приморській Євпаторії.

І, нарешті, дві групи дев'ятирічних хлопців із 24 по 28 березня будуть навчатися азам футболу в Мукачевому у своїх знаних наставників - Віталія Хмельницького та Юрія Ястребинського.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер