ДЮФШ «Динамо»: із Франції з різними результатами

ДЮФШ «Динамо»: із Франції з різними результатами

Із представницьких турнірів, які проводились у Франції, повернулись команди ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського 1992 і 1993 років народження.

16-річні динамівці під керівництвом тренерів Олега Крисана і Юрія Леня виступали в місті Плогонвенлін і посіли сьоме місце. Усі поєдинки за участю киян завершились із рахунком 1:0. У перших двох матчах, проти команд «Дукла» (Прага, Чехія) та «Індепенд’єнте» (Богота, Колумбія), перемогли наші хлопці, а от у наступних трьох сильнішими виявились суперники. Із мінімальним рахунком перемогу здобули «Хайдук» (Спліт, Хорватія) і французькі ФК «Лор’єн» і ФК «Генгам». У поєдинку за 7-8 місця динамівці перемогли збірну північно-західного регіону Франції.

Більш вдалим виявився виступ команди 1993 року народження на турнірі в місті Сен-Назаїр. У груповому турнірі команда тренерів Павла Кікотя і Олександра Біби перемогла французькі ФК «Атлантик» (3:0), «Сант-Марк» (2:0) і «Дистрикт-72» (3:0). У ¼ фіналу динамівці виявились більш вдалими в серії пенальті, пройшовши «Сант-Ноес», а в півфіналі поступились ФК «Ля Роше» з рахунком 0:1. У зустрічі за третє місце кияни впевнено виграли у «Дистрикт-41» з рахунком 3:1. залишається додати, що переможцями турніру стали юнаки відомого клубу «Осер». Кращим бомбардиром у складі киян став В’ячеслав Панфілов. На рахунку нападника п’ять забитих м’ячів!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер