ДЮФШ «Динамо»: хороша репетиція перед першістю Києва

ДЮФШ «Динамо»: хороша репетиція перед першістю Києва

Команди ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського взяли участь у турнірі в Криму та провели товариські матчі з японськими однолітками.

У рамках тренувального збору в Євпаторії група хлопців U-13 (тренер Павло Кикоть) зіграла у традиційному щорічному турнірі «Кримський пролісок».

– Ми були наймолодшими з тих, хто брав участь у змаганнях, - розповідає Павло Кикоть. - У нашій групі були «Іллічівець», «Металіст-1» та «Металіст-2», «Локомотив» (Київ), кримська команда «Локомотив-2». Спочатку грали за коловою системою, а на другому етапі турніру ще раз зустрілися з командами «Металіста». В усіх матчах наша команда святкувала перемогу, за винятком одного, з «Іллічівцем».

Хочу відзначити чудові умови та гарну погоду. Центр підготовки параолімпійців, де ми мешкали, знаходився біля моря, на берег якого виходили на зарядку, а буквально у 100 метрах від нього поля з природним та штучним покриттями. Отже до обіду в нас були матчі, а ввечері – тренування для хлопців, які не грали чи провели мало часу на полі. Також з'їздили на екскурсію до Балаклави, і відвідали матч «Кримтеплиця» - «Динамо-2». У хлопців горять очі, вони дуже хочуть потрапити до другої чи молодіжної команди «Динамо», а з часом і до першої. Вважаю, ми дуже плідно провели підготовку до чемпіонату міста, який у нашій віковій категорії розпочинається в середині квітня.

Пропонуємо до вашої уваги результати виступів команди 1997 року народження (U-13) на турнірі «Кримський пролісок».

«Динамо» - «Локомотив-2» - 7:0
«Динамо» - «Іллічівець» - 0:0
«Динамо» - «Металіст-1» - 4:0
«Динамо» - «Металіст-2» - 6:0
«Динамо» - «Локомотив» - 3:0

«Динамо» - «Металіст-1» - 6:0
«Динамо» - «Металіст-2» - 9:0

Були відзначені динамівці й індивідуальними призами. Найкращим бомбардиром турніру став нападник Ростислав Тарануха, який забив 11 м'ячів, найтехнічнішим гравцем названо Костянтина Успенського, а нагороду найкращого футболіста турніру отримав Денис Костишин.

* * *

Другий рік поспіль до Києва завітали гості з Японії. Команда «Лопта» з міста Шидзуока зіграла товариські матчі з хлопцями із «Динамо» 1995 року народження.

- Ми виграли обидві зустрічі, - коментує ігри тренер юних динамівців Олексій Дроценко. – Першу з рахунком 9:3, а другу – 4:0. Зізнаюся, дуже вразила технічна підготовка японців. Вони дуже добре володіють таким компонентом, як ведення і контроль м'яча, вступають у боротьбу за кожен м'яч. Але в нас більш злагоджена динаміка команди – швидкість, та й тактично ми сильніші. Тепер готуємося до чемпіонату України, який стартує для нашої команди вже 10 квітня. А в травні збираємося вирушити на міжнародний турнір до Австрії.

Зіграли з японськими гостями й хлопці 1996-го року народження (тренер Валерій Кінашенко). Обидва поєдинки закінчилися перемогами динамівців– 4:1 та 7:0.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер