ДЮФШ «Динамо» провело турнір пам'яті дитячих тренерів

ДЮФШ «Динамо» провело турнір пам'яті дитячих тренерів

Світла пам'ять про видатних гравців та дитячих тренерів – Леоніда Островського, Віталія Голубєва, Миколи Фоміних, Олександра Леонідова, Федора Медвідя та Вадима Соснихіна – назавжди залишиться у любителів футболу! Тим важливіше було початківцям футболістам завоювати почесний приз та відмітитися індивідуальної нагородою.

У турнірі взяли участь вісім команд, розбиті на дві групи. До групи «А» потрапили «Динамо-1» (Київ), «Карпати» (Львів), «Барса» (Суми) та «Зміна» (Київ). До групи «В» «Динамо-2» (Київ), ДЮСШ (Ужгород), «Чорноморець» (Одеса) та «Діназ» (Вишгород).

Турнір проводився на полі розміром 60 на 40 метрів, в командах виступали по вісім польових гравців та воротар. У матчі за третє місце «Динамо-2» перемогло сумську «Барсу». А справжньою окрасою змагання став фінальний матч, в якому зустрічалися «Динамо-1» та ужгородський ДЮСШ. Кияни весь матч атакували, але пропускали контратаки і в підсумку поступилися 0:2.



Старший тренер команди «Динамо» 2005 року народження Сергій Величко підвів підсумки турніру: «Це ідея клубної школи «Динамо» – увічнити пам'ять заслужених тренерів, які тривалий час працювали на благо «Динамо», виховали багатьох прекрасних гравців. Ми їх пам'ятаємо і шануємо, і діти повинні пам'ятати наших попередників. Турнір – навчання для футболістів, а для мене дуже хороша інформація, яким чином далі будувати команду. Будемо працювати...»

В урочистому нагородженні учасників та призерів взяли участь живі легенди «Динамо»! Володимир Мунтян вручив приз найкращому бомбардиру турніру динамівцю Антону Грохольському. Андрій Біба відзначив кращого гравця турніру Артема Мушака з ДЮФШ (Ужгород). А Віталій Хмельницький побажав діткам здоров'я та гарного навчання, а ще – зустрітися в цьому ж місці в цей же час в наступному році. Із привітальним словом виступили Олексій Михайличенко та Олександр Шпаков, уважним глядачем був Олександр Сосніхін.



ДЮФШ «Динамо» планує зробити турнір пам'яті знаменитих тренерів школи традиційним.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер