ДЮФШ «Динамо»: в Альпах із пенальті не пощастило

ДЮФШ «Динамо»: в Альпах із пенальті не пощастило

Команди ДЮФШ «Динамо» ім.Валерія Лобановського двох віків узяли участь у традиційному, 13-му за ліком, міжнародному турнірі в Австрії «Кордіал Кап».

Команда «Динамо» 1995 року народження. Тренери Олексій Дроценко та Юрій Лень

У цій віковій категорії за головний приз боролися сорок команд. Динамівці перемогли у трьох із чотирьох іграх групового турніру, впевнено посівши перше місце: FC Superfund Pasching (2:0), 1. FC Hersbruck (3:0), FC Emmendingen (5:0), SpVgg Unterhaching (0:0). Потім у поєдинку 1/16 фіналу кияни обіграли 1. FC Kaiserslautern - 0:0 (по пенальті 5:4), а в 1/8 фіналу в основний час зіграли 0:0 з Eintracht Trier, але поступилися в серії пенальті 3:5. У втішному матчі юні динамівці перемогли SpVgg Unterhaching, у результаті посівши шосте місце. Переможцем турніру став австрійський FC Red Bull.

Команда «Динамо» 1997 року народження. Тренер Павло Кикоть

Така ж уперта боротьба точилася в турнірі серед тринадцятирічних хлопців. 48 команд претендували на перше місце, а успіх посміхнувся німецькому Karlsruher. «Динамо» блискуче виступило у груповому турнірі, перемігши в усіх п'яти матчах із загальною різницею м'ячів 11:1. На жаль, маючи велику перевагу в матчі 1/8 фіналу, юні динамівці зіграли з хорватським NK Bjelovar в основний час внічию 0:0, а в серії післяматчевих пенальті поступилися 3:4.

* * *

Разом із календарними іграми в першості Києва та в чемпіонаті України, команди ДЮФШ найближчим часом проведуть низку міжнародних зустрічей. На турнірі в Санкт-Петербурзі під керівництвом Валерія Краснощока будуть виступати десятирічні вихованці дитячої школи, а 12-го червня в Москві «Динамо» (U-16) проведе товариський матч із «Локомотивом», присвячений відкриттю нового стадіону.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер