Джастін Лонвейк: «Вийшов хороший дебютний гол»

Джастін Лонвейк: «Вийшов хороший дебютний гол»

У матчі 12-го туру VBET Ліги з "Олександрією" (3:1) півзахисник "Динамо" Джастін Лонвейк відзначився дебютним для себе забитим м'ячем за "біло-синіх". Після гри нідерландський легіонер прокоментував переможний результат команди, свій гол і розповів про адаптацію в "Динамо".

- Вітаємо з упевненою перемогою та першим голом за "Динамо"! Можна вважати, що твоя адаптація в команді проходить успішно?

- Я намагаюся постійно прогресувати та все краще налагоджувати ігрові зв'язки. Думаю, адаптація проходить добре, і з кожним тижнем я покращую свою взаємодію з командою.

- Ти забив через п'ять хвилин після виходу на поле, скориставшись асистом Циганкова. Розкажи про гольову комбінацію.

- Я поборовся за довгу передачу, після чого побачив, що Циганков і Ванат пішли вперед, використовуючи вільний простір. Вітя підняв голову та подивився, віддати пас на мене чи Ваната, і обрав мене. У підсумку вийшов хороший гол.

- "Олександрія" зараз перебуває вище в турнірній таблиці, ніж "Динамо". Що можеш сказати про гру суперника?

- "Олександрія" показала хорошу гру, але ми маємо концентруватися на тому, щоб здобувати три очки в кожному матчі. Ми багато втратили на початку чемпіонату, тому зараз маємо виправляти ситуацію та досягати стовідсоткового результату.

- До твого забитого м'яча "Динамо" мало мінімальну перевагу в рахунку. Гол додав упевненості в переможному результаті?

- Так, ми контролювали гру, коли збільшили перевагу до двох м'ячів. Особисто я почувався упевнено, і суперник вже не створював небезпеки. У моменті з пропущеним м'ячем ми могли б зіграти більш акуратно в захисті, але загалом гра пройшла під нашим контролем. 

- Як відбувається твоя комунікація з партнерами? Із ким серед українських гравців спілкуєшся найбільше?

- Я намагаюся спілкуватися з партнерами англійською, а також потроху освоюю українську, щоб зрозуміти установки та підказки тренера. Наприклад, Ванат, та й інші молоді гравці добре спілкуються англійською. Усі трохи розуміють англійську, тому жодних проблем із комунікацією немає, спілкування відбувається достатньо природньо.

- Буяльський сьогодні забив свій 9-й гол у чемпіонаті України та є найкращим бомбардиром ліги. Він зараз ключовий гравець команди?

- Думаю, що результативність Буяльського дуже важлива для нашої команди, і позиція, на якій він грає, також є вкрай важливою. Звичайно, він ефективно працює на команду, є її лідером і важливим елементом.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер