Джермейн ЛЕНС: «Моя справа – забезпечувати форвардів пасами та забивати самому»

Джермейн ЛЕНС: «Моя справа – забезпечувати форвардів пасами та забивати самому»

- У всіх передсезонних іграх головним завданням кожного з нас є набирати хорошу форму. Ми старанно працюємо над цим. В останніх двох матчах гравці стартового складу залишалися на полі вже по 60 хвилин. Гадаю, зараз результат не такий важливий. Звичайно, перемагати завжди приємно, але набагато важливіше старанно працювати та набирати форму.

- Сьогодні ти вперше за збори залишався на полі цілих 60 хвилин. Грати більше тайму поки непросто?

- Так, адже в мене було ушкодження, й я два дні нічого не робив. Тому для мене це було не дуже просто. Але я витримав, відбігав ці 60 хвилин. Найголовніше – це те, що болюче відчуття, яке заважало мені працювати в ці дні, більше мене не турбує. Тепер я можу продовжувати працювати.

- Чи рахував ти кількість передач, які ти зробив на Теодорчика, та чому Лукашу вдалося відзначитися голом лише одного разу?

- Ні, не рахував. Моя справа – забезпечувати форвардів пасами та забивати самому. Сьогодні я не забив гол, зате віддав гольову передачу. Були хороші паси, були й не дуже, але під час передсезонної підготовки це допускається, для того вона й потрібна.

- Учора гра давалася важче, суперник закрився на своїй половині поля?

- Дійсно, це так, але ж і це команда невисокого рівня. Але не це важливо. Головне – проводити побільше ігор, аби набрати хорошу форму.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер