Джермейн ЛЕНС – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у листопаді!

Джермейн ЛЕНС – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у листопаді!

«Біло-сині» провели протягом цього місяця шість офіційних матчів, чотири з яких – у Прем’єр-лізі та два – в Лізі Європи. Здобуток «Динамо» в цих матчах – п’ять перемог із загальною різницею м’ячів 14:2 та одна нічия.

У цих іграх Сергій Ребров задіяв 19 виконавців, шестеро з яких взяли участь у всіх шести матчах – Данило Сильва, Євген Хачеріді, Сергій Рибалка, Джермейн Ленс, Андрій Ярмоленко та Артем Кравець. Двоє з них потрапили до трійки лауреатів місяця за підсумками голосування вболівальників за найкращого гравця кожного матчу на офіційній сторінці київського «Динамо» в соціальній мережі Вконтакте.

1-е місце. Джермейн ЛЕНС (8710 голосів)

Найкращим гравцем місяця за підсумками голосування вболівальників став Джермейн Ленс. Найбільшу кількість голосів, майже три тисячі, він отримав за домашню гру Ліги Європи проти «Ріу Аве», де динамівський вінгер забив переможний гол, взявши ініціативу на себе та здійснивши вражаючий рейд зі свого флангу до воріт португальської команди.

Дві з половиною тисячі голосів нідерландець отримав за гру проти запорізького «Металурга», в якому він забив два голи та віддав гольовий пас. Більше тисячі вболівальників визнали Ленса найкращим у невдалій для динамівців грі з «Карпатами», а також у переможному матчі проти «Дніпра», де Ленс також забив, як виявилося, переможний гол, а також віддав результативний пас.

Загалом у листопаді Ленс провів у грі 505 хвилин основного часу, виходячи в кожному матчі у стартовому складі. На його рахунку чотири голи та дві результативні передачі.

2-е місце. Андрій ЯРМОЛЕНКО (7684 голоси)

На другому місці цього разу опинився Андрій Ярмоленко, який був найкращим протягом трьох попередніх місяців – серпня, вересня та жовтня. Найбільшу кількість голосів Ярмоленко отримав за перший матч листопада, після якого «Динамо» вийшло на перше місце в чемпіонаті, розгромивши в гостях «Дніпро». У цій грі Андрій забив гол та став автором гольової передачі. 

Більше двох тисяч уболівальників визнали Андрія найкращим у грі з «Ворсклою», де він забив перший та переможний гол, віддав гольовий пас, узяв участь і в третьому взятті воріт полтавчан, розпочавши гольову атаку своєї команди.

У п’яти з шести ігор Ярмоленко виходив у стартовому складі (в єдиному матчі, де він грав не з перших хвилин, «Динамо» не перемогло). У грі він провів 479 хвилин, за які відзначився трьома голами (кожен в окремому матчі) та чотирма гольовими передачами.

3-є місце. Дьємерсі МБОКАНІ (2235 голосів)

Відновившись після травми, Дьємерсі взяв участь лише у трьох матчах минулого місяці, й лише на один вийшов у стартовому складі. Однак у першому ж матчі в «основі» за весь сезон, у Полтаві проти «Ворскли», конголезець узяв безпосередню участь у всіх трьох голах нашої команди, зробивши дубль та віддавши результативний пас. У підсумку – розгромна перемога в дуже непростому матчі, а Дьємерсі показав, що він не загубив свого гольового чуття й перебуває в хорошій готовності.

Отже, на два голи та гольовий пас Мбокані вистачило лише 98 хвилин. У грі проти «Ворскли» його визнали найкращим більше двох тисяч уболівальників (найбільше голосів у цьому матчі), завдяки чому Дьємерсі увірвався до чільної трійки найкращих у місяці.

До речі, в останній момент Мбокані випередив за сумарною кількістю голосів капітана команди, Олександра Шовковського, який у листопаді став абсолютним рекордсменом за кількістю матчів у київському «Динамо».

Copyright © 2014 FC Dynamo 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер