Джермейн ЛЕНС пропустить до двох тижнів

Джермейн ЛЕНС пропустить до двох тижнів

- Поки команда перебувала в Ліверпулі, Джермейн, отримавши дозвіл від начальства, літав до Нідерландів, де проконсультувався з лікарем національної збірної. Там футболісту зробили додаткове ультразвукове дослідження, хоча у нього був із собою диск із результатами магнітно-резонансної томографії, й наш діагноз був повністю підтверджений.

У Джермейна велика гематома передньої поверхні стегна, м’яз повністю просякнутий кров’ю. Західні лікарі рекомендують йому повний спокій упродовж наступних двох тижнів, хоча в нас є свої думки стосовно цього, оскільки м’язи мають працювати. Зараз він інтенсивно лікується, паралельно триває реабілітація – як медикаментозна, так і фізіотерапія. Лікування спрямоване на те, аби не було ускладнень, зокрема капсулювання гематоми.

Наразі важко сказати, коли він повернеться на поле, оскільки подібні гематоми розсмоктуються по-різному. За нашими прогнозами, цей період займе 10-12 днів.

Що стосується інших хлопців, то, як показав поєдинок в Англії, травми, які турбували останнім часом Сергія Сидорчука та Мігеля, вже позаду. Для Сидорчука це взагалі був уже другий поєдинок, який Сергій провів повністю, й про жодні больові відчуття від нього чутно не було.

Також у запасі в Ліверпулі вже перебував Євген Хачеріді, який у будь-який момент готовий був вийти на поле. Він працює в загальній групі, й тренерський штаб може розраховувати на захисника.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер