Джон Обі Мікель та Еден Азар в очікуванні матчу «Челсі» - «Динамо»

Джон Обі Мікель та Еден Азар в очікуванні матчу «Челсі» - «Динамо»

«Якщо вийти в плей-офф з першого рядка в групі, то, можливо, противник на наступному етапі буде не таким складним, а на даний момент нам потрібно перемагати якомога більше», — говорить Мікел, гравець з багатим досвідом участі в турнірі. Він виходив на поле в стартовому складі в останніх двох матчах, а в матчі з «Вест Хемом» вийшов на заміну в перерві.

«На нас чекають матчі вдома з київським «Динамо», яке випереджає нас на одне очко, і з «Порту», який є лідером групи, так що тепер настав час перемагати і виходити на більш високий рівень, але ці матчі не стануть легкими просто тому, що ми граємо вдома.

Ми хочемо перемогти сьогодні, але в той же час, ми повинні не програти, так що треба вийти і зіграти добре, так, як ми грали останні кілька матчів, сподіваюся, нам пощастить, тому що до цього нам не щастило. Сподіваюся, сьогодні все складеться вдало. Нам треба просто добре грати і зробити серйозний крок вперед до кваліфікації. Сподіваюся, ми здобудемо перемогу, котру заслужили».

Азар пригадує попередню зустріч з «Динамо» в Києві.

«Ми зіграли внічию у Києві, і ми знаємо, що у них є хороші футболісти, але в тому матчі ми заслуговували на перемогу, і якщо нам вдасться перемогти на «Бриджі» для наших вболівальників, то це буде відмінний результат.

Поки все складалося не на користь «Челсі». Ми все перепробували, але так і не забили, і рахунок залишився 0:0. Ну добре, 0:0 — теж непоганий результат, але якщо ви дивилися матч, то розумієте, що ми заслужили перемогу».

«Ми зіграли внічию у Києві, програли в Порту, а тепер нам треба додати, щоб набрати очки в середу. Ми мало перемагаємо, і це найголовніше. Нам треба продовжувати працювати на тренуваннях; нам треба додавати всім, і ми постараємося перемагати. Ми знаємо, що сезон після чемпіонства дуже складний, тому що всі хочуть обіграти вас».

Сьогодні на «Челсі» чекає важливий матч. Багато поставлено на кін, вважає Мікель.

«Вболівальники можуть зіграти важливу роль», — говорить він. - «Всі ці роки вони підтримували нас у важкі хвилини, я давно в клубі, і я думаю, вони будуть і далі так само приголомшливо підтримувати команду. Сподіваюся, цього разу вони надихнуть нас, і ми подаруємо їм перемог. Останні кілька тижнів вболівальники дуже підтримували нас, і я думаю, це пов'язано з нашими виступами. Вони бачили, що гра була, не було лише перемог.

Ми виходимо на поле не просто повисіти там без справи. Вболівальники бачать, що ми боремося, що хлопці стараються з усіх сил заради команди, і якщо вони це бачать, значить, нам залишилося тільки перемогти, і сподіваюся, сьогодні ми переможемо, щоб у нас все в цьому сезоні налагодилося».

www.chelseafc.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер