Джон Уолтерс: «У першому таймі надали супернику простір»

Джон Уолтерс: «У першому таймі надали супернику простір»

Після матчів традиційно більш балакучі гравців команди-переможниці. Нападник «Сток Сіті» Джон Уолтерс провів на полі лише кілька хвилин і допоміг своїй команді відстояти рахунок, який влаштовував її.

- Що для вас значить вихід до плей-офф Ліги Європи? Наскільки важко було грати проти «Динамо»?

- «Динамо» – сильний суперник. Ми знали, що у нього є багато хороших футболістів. Нам вдалося забити м’яч наприкінці гри, як і «Бешикташу» в попередньому турі. Дуже хотілося забезпечити собі перше місце у групі, щоб під час жеребкування плей-офф опинитися серед сіяних команд.

- У першій половині зустрічі «Сток Сіті» менше нагнітав обстановку і пресингував. Часом динамівці почувалися вільно. Як ви дозволили подібне і що змінилося після перерви?

- Ви маєте рацію, у першому таймі у суперника був певний простір. Але в перерві тренер вніс необхідні корективи, ми стали грати щільніше.

- Перед матчем Тоні П’юліс сказав, що цей поєдинок буде як кубковий. Але в першому таймі гра не відповідала цьому твердженню...

- У нас відбулося багато змін у складі порівнянно з матчем чемпіонату проти «Блекберна», який ми провели в минулі вихідні. Із цим пов’язана дещо інша манера гри. Але нові гравці привнесли певну свіжість, нам це допомогло, оскільки ми дуже хотіли перемогти й забезпечити вихід із групи. Можливо, спочатку не дуже надійно діяли в захисті, і «Динамо» спромоглося відзначитися. Але після перерви перебудувалися і зрівняли рахунок.

- Яке ваше загальне враження про гру «Динамо»?


- У киян хороші футболісти. Але в англійській Прем’єр-лізі у команд інший стиль гри.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер