»Динамо» в міжсезоння: сім спарингів на полях Росії й Австрії

»Динамо» в міжсезоння: сім спарингів на полях Росії й Австрії

Після виходу з відпустки у гравців і тренерів «Динамо» залишається трохи більше місяця для підготовки до першого матчу сезону – поєдинку за Суперкубок України проти «Шахтаря». Підготовчий цикл динамівців розбитий на три цикли – з 10 по 21 тренування в Конча-Заспа, потім участь у Москві у дружньому матчі проти місцевого «Динамо», з 24 червня по 6 липня збір в Австрії, останній же тиждень до початку сезону знову проведуть в Конча-Заспа.

Стали відомі суперники киян на тренувальному зборі в Австрії:

26 червня – «Крила Рад» (Росія)
27 червня – ФК «Альтах» (Австрія)
30 червня – «Ваккер» (Австрія)
2 липня – «Клуж» (Румунія)
5 липня – «Гроцлін» (Польща)

Цілком можливо, що по ходу зборів у розклад матчів будуть внесені певні зміни. Ще одним суперником на альпійському зборі динамівців стане загребське «Динамо». Про проведення матчу з хорватами керівники обох клубів домовились при переході в наш клуб Огнена Вукоєвича. Дата проведення поєдинку уточнюється.

P.S. 16 червня, у понеділок, «Динамо» зіграє перший контрольний матч. Суперником команди Юрія Сьоміна виступить столичний «Арсенал». Київське «дербі» пройде на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Початок о 18.00. Запрошуємо вболівальників на футбол!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер