Екс-динамівці проекзаменували фанів

Екс-динамівці проекзаменували фанів

Унікальний матч відбувся на базі «Динамо» в Кончі-Заспі – колишні гравці «Динамо» билися із представниками фан-руху.

Неформальне спілкування найактивніших прихильників «Динамо» із гравцями, як колишніми, так і нинішніми, давно стало традицією. Що цікаво, ініціативу в цьому виявляють обидві сторони, вважаючи його корисним та взаємовигідним. До поєдинку із зірковими гравцями «Динамо» 90-х та 2000-х років фан-рух підійшов ґрунтовно. Взимку серед завсідників 20 та 21 секторів було проведено турнір, із кожної команди-чвертьфіналіста були відібрані по два найкращі гравці, які і сформували дуже боєздатний колектив.

Гра пройшла на половину поля, вісім на вісім польових гравців, два тайми по півгодини. Склад екс-гравців «Динамо» захоплює подих: у воротах Луценко, польові гравці Шматоваленко, Дмитрулін, Косовський, Гусін, Кардаш, Ребров, Белькевич та Гавранчич, який приїхав на допомогу із Сербії! У першому таймі перевага «профі» була беззаперечною – 5:0. Зате після перерви зав’язалася рівна боротьба, з інтригою. Загальний рахунок матчу 11:5. У «зірок» відзначилися практично всі польові гравці, а найбільше влучних ударів на рахунку Реброва та Кардаша. Через травму не зміг взяти участі в матчі Хацкевич. Олександр на поле все ж вийшов, але в якості арбітра.

Після завершення матчу його учасники зробили спільну фотографію й запевнили, що надалі такі зустрічі стануть традиційними.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер