Екскурсія стадіоном «Динамо» імені Валерія Лобановського для футболістів ДЮФШ «Алмаз»

Екскурсія стадіоном «Динамо» імені Валерія Лобановського для футболістів ДЮФШ «Алмаз»

У середу, 28-го лютого, на стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського завітали гості.

Екскурсію домашньою ареною «біло-синіх», що носить ім’я легендарного українського тренера, влаштували для вихованців столичної ДЮФШ «Алмаз» 2015-2016 років народження.

Юні футболісти побували на багатьох локаціях стадіону, змогли доторкнутись до історії нашого клубу та поринути в атмосферу клубного життя. Прогулянка стадіоном традиційно взяла початок біля пам’ятника легендарному Метру Валерію Васильовичу Лобановському, а продовжилася через знамениту колонаду територією стадіону. Незабаром присутні потрапили до Музею історії «Динамо», де дізналися про найгучніші перемоги та досягнення команди різних поколінь та мали можливість на власні очі побачити трофеї, завойовані киянами, та інші пам’ятні відзнаки.

Діти також побували у гостьовій VIP-ложі стадіону, де під час домашніх поєдинків динамівців за грою команди спостерігають почесні гості, та у конференц-залі, де проходять післяматчеві пресконференції наставників команд, зустрічі уболівальників із футболістами та інші важливі клубні заходи. До чаші самого стадіону гості потрапили через тунель, де розташовані роздягальні команд. Локація біля футбольного поля їм дуже сподобалася. Тут, а також на усіх локаціях, де вони мали змогу побувати, юні спортсмени зробили чудові фото, які ще довго нагадуватимуть їм про сьогоднішню подію.

Також на маленьких футболістів чекав приємний бонус. Під час екскурсії вони зустрілися з президентом «Динамо» Ігорем Суркісом та військовими, які приїхали до Ігоря Михайловича подякувати за надану благодійну допомогу.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер