Екскурсія стадіоном «Динамо» імені Валерія Лобановського для маленьких пацієнтів «Охматдита»

Екскурсія стадіоном «Динамо» імені Валерія Лобановського для маленьких пацієнтів «Охматдита»

У середу, 20-го березня, на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського було людно.

Екскурсію домашньою ареною «біло-синіх», що носить ім’я легендарного українського тренера, влаштували для маленьких пацієнтів столичної лікарні «Охматдит», які мають діабет, серцеву недостатність тощо. Приїзд дітей до динамівської альма-матері планувався заздалегідь, і плани не порушило навіть погіршення погоди, яка «порадувала» цього березневого дня зовсім не весняним холодом та дрібним дощем.

Діти разом із дорослими, які супроводжували їх, побували на багатьох локаціях стадіону, змогли дізнатися багато цікавого з історії нашого клубу та поринути в атмосферу клубного життя. Прогулянка стадіоном традиційно взяла початок біля пам’ятника легендарному Метру Валерію Васильовичу Лобановському, а продовжилася через знамениту колонаду територією стадіону. Незабаром присутні потрапили до музею історії «Динамо», де дізналися про найгучніші перемоги та досягнення команди різних поколінь та мали можливість на власні очі побачити трофеї, завойовані киянами, та інші пам’ятні відзнаки.

Діти також побували у гостьовій VIP-ложі стадіону, де під час домашніх поєдинків динамівців за грою команди спостерігають почесні гості, та у конференцзалі, де проходять післяматчеві пресконференції наставників команд, зустрічі уболівальників із футболістами та інші важливі клубні заходи. Жодна дитина з присутніх не залишилася без подарунків від ФК «Динамо» (Київ).

До чаші самого стадіону гості потрапили через тунель, де розташовані роздягальні команд. Тут, а також на всіх локаціях, де вони мали змогу побувати, юні вболівальники зробили чудові фото, які ще довго нагадуватимуть про позитивні емоції, які вони відчували сьогодні під час візиту на стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер