«Динамо» та KLO подарували дітям незабутній день

«Динамо» та KLO подарували дітям незабутній день

У неділю, наступного дня після переможного матчу «Динамо» проти «Зорі», на стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського завітали гості – маленькі діти співробітників компанії KLO, що є давнім та надійним партнером нашого клубу.

Окрім екскурсії домашньою ареною «біло-синіх», що носить ім’я легендарного українського тренера, для дітей влаштували зустріч з гравцями першої команди.

Динамівський автобус трансфером через автозаправку KLO привіз дітей та їх батьків до центрального входу на стадіон. Гості побували на багатьох локаціях, на які зазвичай не потрапляють уболівальники під час матчів, змогли дізнатися багато цікавого з історії нашого клубу та поринути в атмосферу клубного життя.  

Прогулянка стадіоном взяла початок біля пам’ятника легендарному Метру Валерію Васильовичу Лобановському, а продовжилася через знамениту колонаду територією стадіону. 

Далі дітям розповіли, що у минулому столітті на території стадіону розташовувався відкритий басейн. Після цього вони разом із батьками потрапили до «святая святих» - роздягалень стадіону, де у різні роки готувалися до виходу на поле легендарні футболісти. 

Незабаром присутні потрапили до музею історії «Динамо», де дізналися про найгучніші перемоги та досягнення команди різних поколінь та мали можливість на власні очі побачити трофеї, завойовані киянами, та інші пам’ятні відзнаки.

А потім була найцікавіша частина екскурсії – у конференц-залі стадіону ім.В.Лобановського на гравців уже чекали гравці першої команди – досвідчений Олександр Андрієвський та новачок команди Максим Брагару, який напередодні відзначився дебютним голом за київський клуб.

Діти змогли відчути себе у ролі журналістів, ставлячи питання футболістам. Далі почалася автограф- і фото-сесія. Також гравці вручили кожному маленькому гостю пам’ятні подарунки від клубу.

Не без подарунків залишилися і футболісти. Маленька дівчинка подарувала Олександру Андрієвському іграшковий бензовоз з символікою KLO. А хлопчик, який поставив найкраще запитання і отримав за це додатковий подарунок, передав його Максиму Брагару. Та найголовніше, що отримали діти у цей день – незабутні емоції, які вони збережуть надовго та з радістю будуть приходити на стадіон «Динамо» на матчі улюбленої команди. 


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер