Ель Каддурі про підготовку до сезону і нового конкурента

Ель Каддурі про підготовку до сезону і нового конкурента

Поки основна група гравців «Динамо» готується до сезону і безпосередньо до поєдинку за Суперкубок України, Ель Каддурі та Юссуф надолужують втрачене. Пропустивши перший тиждень підготовчого збору, марокканець і нігерієць виконують весь цикл тренувань, які пройшли їхні партнери по команді. Тут і комплекси легкоатлетичних вправ, заняття на гнучкість, силу, витривалість, форт-леки. Загалом, нехай і з невеликим запізненням, африканці до сезону будуть готові нарівні з усіма. З цим погодився Бадр Ель Каддурі.

- За десять днів відпустки встиг скучити за футболом. Знав, що вся команда тренується, збирається грати в контрольних матчах. Ніяково якось було в цей час продовжувати відпочинок. Тим паче, коли до команди прийшов новий тренер, в якого свої вимоги. Радий був побачити друзів, дізнатися, що в них все добре. Зараз усі думки про новий сезон.

- Як гадаєш, встигнеш набрати форму до Суперкубка?

- Не знаю, все залежить від тренерів, яку програму підготовки вони для нас оберуть. У мене жодних проблем немає, почуваю себе добре і готовий грати.

- Які враження від перших тренувань під керівництвом Газзаєва?

- Важко. Виступати за збірну я закінчив 20 червня і після десяти днів відпочинку відразу включився в серйозну роботу. Прагну викладатися на тренуваннях на 100%, відчуваю втому. Проте з досвіду знаю, що за кілька днів до навантажень звикну.

- В тебе новий конкурент на лівому фланзі – Андрій Ярмоленко…

- Знаю (посміхається). Йому важко, адже з дитинства він грав у нападі. Поки нікого немає, тренер перевів Андрія до захисту. Тепер нашому нападнику потрібно звикнути до цієї позиції, набратися досвіду. І все буде гаразд.

- На твої поради Андрій може розраховувати?

- Тільки якщо сам запитає. Нав'язувати себе не буду. Ярмоленко звик весь час атакувати, загрожувати воротам. У захисників же інші функції. Тут важливо грамотно грати тактично, постійно чекати на небезпечні виходи суперника. Потрібен час, щоб звикнути.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Австрії

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер