Ель Каддурі пропустить матч із ФК «Харків»

Ель Каддурі пропустить матч із ФК «Харків»
Казим Казим травмує Бадра

У поєдинку «Фенербахче» - «Динамо» в середині другого тайму через травму поле залишив захисник киян Бадр Ель Каддурі. Особливо тривожно стало за динамівця після гри, коли Бадр лише за допомогою обслуговуючого персоналу команди зумів переміститися з роздягальні стадіону «Шюкру Сарачоглу» до автобусу.

В середу вдень, повернувшись зі Стамбулу, Бадр насамперед відправився до однієї зі столичних лікарень на рентгенівське обстеження. Його результати помітно підняли футболісту настрій. «На щастя, немає ані перелому, ані розтягнення, - ділиться враженнями Бадр. – Та і сильний біль пройшов, можу потихеньку ступати на ногу. Найближчими днями мені доведеться поїздити по лікарях. Відвідати клініку доктора Лінько, дізнатися його думку. Отже на цьому тижні, швидше за все, тренуватися не буду».

Неохоче марокканець згадує 60-ту хвилину матчу: «Казим Казим намагався відібрати в мене м'яч і сильно вдарив по гомілкостопу. Від болю впав на поле. Хотілося, звичайно, продовжити гру, але про це і мови не могло бути. В перший день нога так боліла, що я й ступити на неї не міг».

Таким чином, Ель Каддурі не зіграє в суботньому поєдинку чемпіонату України з ФК «Харків». Побажаємо динамівцю якомога швидкого одужання.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер