Ель Каддурі відновлюється з випередженням графікa

Ель Каддурі відновлюється з випередженням графікa

Після операції, яка була в захисника «Динамо» Бадра ЕЛЬ КАДДУРІ на гомілкостопному суглобі наприкінці липня, минуло більше трьох місяців. За цей час Бадр встиг побувати вдома, пройти курс реабілітації в Німеччині й зараз завершує процес відновлення на клубній базі в Кончі-Заспі. Про те, чим захисник займався весь цей час і як почуває себе зараз, він розповів кореспонденту клубного Інформвідділу.

- Після операції я на півтора місяці поїхав додому до Марокко. Поки нога була в гіпсі, ніяких вправ не можна було робити, тому я тільки відпочивав. Якраз у цей час в нашій родині сталася радісна подія – дружина народила сина. Я дуже радий, що мав можливість у цей час знаходитися поряд із нею. Та й, загалом, перебування вдома пішло мені на користь, я добре відпочив психологічно. За ті сім із половиною років, що я граю в «Динамо», у мене давно не було такого відпочинку. До Києва дружина й діти поки не збираються. До відпустки залишилося зовсім небагато часу, і незабаром я сам поїду до них.

Після того, як зняв із ноги гіпс, ще в Марокко розпочав курс фізіотерапії, трохи займався у тренажерному залі. Потім вирушив до Німеччини на обстеження, а через певний час знову поїхав до мюнхенської клініки, тепер уже на реабілітацію. У мене була дуже важка травма, тому потрібно багато часу, щоб повністю її залікувати. Оглянувши ногу, лікар залишився задоволений, і сказав, що все проходить краще, ніж він очікував, адже я випереджав терміни, які він встановив для одужання. Ми думали, що реабілітацію можна буде розпочинати через три місяці після операції, але мій стан із кожним днем поліпшувався, і я розпочав її вже трохи більше ніж через два.

Провівши в Німеччині два тижні, днями я повернувся до Києва і продовжую відновлюватися на базі, де лікуюся, трохи тренуюся, плаваю в басейні. Відповідно до індивідуальної програми, яку для мене розробив лікар, за два тижні можна буде починати бігати, а за місяць, якщо все буде гаразд, розпочинати тренування в загальній групі.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер