»Єленя Гура»: візит на «Динамо» перед грою за «бронзу»

»Єленя Гура»: візит на «Динамо» перед грою за «бронзу»

З 1-го по 4-е червня в Києві проходить традиційний Кубок імені Віктора Баннікова, в якому беруть участь вісім команд (виступають хлопці 1996 року народження). Організований Федерацією футболу міста Києва турнір має статус міжнародного – в ньому разом із шістьма українськими командами беруть участь також колективи з Польщі та Узбекистану.

Наших західних сусідів представляє клуб з невеликого містечка Єленя Гура. Поляки з радістю відгукнулися на пропозицію організаторів прибути до Києва і, мабуть, анітрохи про це не пошкодували. У груповому турнірі «Єленя Гура» перемогла в двох доведеться зіграти в матчі за третє місце.

Напередодні останньої гри на турнірі юні футболісти разом із тренером і супроводжуючим команду інструктором зробили довгоочікувану екскурсійну програму. Навряд чи варто уточнювати, що найцікавішим і бажаним її пунктом стало відвідування стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Біля входу один із хлопців поцікавився, чи не на цьому стадіоні проходитимуть матчі Євро-2012? На що обізнаніші друзі враз відповіли, що тут проводить свої матчі «Динамо», в тому числі й у Лізі чемпіонів, а поєдинки Євро пройдуть на іншому стадіоні, який тільки будується.

Пройшовши повз пам'ятника Валерію Лобановському, юні поляки відвідали фан-клуб «Динамо». Зараз у ньому не так людно, як у розпал сезону. Проте дізнатися, як підтримують в столиці улюблену команду, стало можливим завдяки численним фотографіям, банерам та іншим атрибутам активного життя фанів. В якості сувенірів поляки отримали свіжі екземпляри клубного журналу «Динамо Київ». Далі гості пішли до музею, де виставлені здобуті «Динамо» трофеї, звідти - на арену стадіону. Набравшись нових вражень, хлопці з «Єленя Гура» вирішили поплавати на теплоході по Дніпру. А потім відпочивати, адже в четвер на них чекає відповідальний матч за бронзові нагороди турніру.

P.S. Поєдинок за третє місце відбудеться 4-го червня о 16:00 на УТБ ім. В.М. Баннікова. О 17:30 на цій же арені розпочнеться фінал турніру, в якому зіграють «Динамо» (Київ) і «Пахтакор» (Ташкент, Узбекистан). По закінченню вирішального матчу пройде церемонія нагородження та урочисте закриття турніру.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер