Еліт-ліга U15. 6-й тур. ДВУФК «Дніпро» – «Динамо» – 1:1 (+ВІДЕО)

Еліт-ліга U15. 6-й тур. ДВУФК «Дніпро» – «Динамо» – 1:1 (+ВІДЕО)

Підопічні Олексія Дроценка та Павла Чередніченка розпочали з місця в кар’єр, і вже на 11-й хвилині відкрили рахунок. Відібравши м’яча у суперника на своїй половині поля, динамівці розігнали атаку, знайшли на лівому фланзі Пономаренка, і Матвій, узявши гру на себе, увійшов до штрафного майданчика, обіграв кількох опонентів та пробив у ближній кут – голкіпер урятувати не зміг.

Повівши в рахунку, «біло-сині», утім, не віддали ініціативу супернику, а коли дніпряни все ж підходили до нашого штрафного майданчика, надійно діяв захист на чолі з голкіпером Суркісом. У схожому ключі матч проходив і надалі – господарі атакували в надії відігратися, а підопічні Олексія Дроценка та Павла Чередніченка небезпечно ловили суперників на контратаках.

Проте, не реалізувавши свої нагоди, за кілька хвилин до завершення поєдинку динамівці пропустили. Сумка необережно зіграв у власному штрафному майданчику проти суперника, який вдало підставився та заробив пенальті. Суркіс угадав напрямок удару Бутенка, але м’яч від рук В’ячеслава все ж залетів у кут воріт.

У підсумку 1:1 – прикра втрата очок «біло-синіми» у виїзному поєдинку.

ДЮФЛУ U15. Еліт-ліга, 6-й тур

«ДВУФК Дніпро» – «Динамо» – 1:1

«Динамо»: 71. Суркіс, 17. Нестеренко, 5. Галич, 14. Іщенко, 23. Бєльчіков (20. Мариновський, 40), 6. Хмельовський, 7. Осипенко (2. Чубов, 46), 19. Пашко, 16. Білий (15. Сумка, 54), 22. Шевченко (21. Калин, 46), 11. Пономаренко.

Запасні: 12 Кіблицький, 18. Захарченко, 9. Задорожний, 3. Кузьменко, 10. Лобко.

Голи: Бутенко (68, пен.) – Пономаренко (11).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер