Еліт-ліга U17. 6-й тур. ДВУФК «Дніпро» – «Динамо» – 2:1

Еліт-ліга U17. 6-й тур. ДВУФК «Дніпро» – «Динамо» – 2:1

У матчі регулярного чемпіонату восени минулого року підопічні аргентинця Гільєрмо Самсо мінімально поступилися у Дніпрі (1:2), тому на звітний поєдинок вийшли з максимальним настроєм. І доволі швидко відкрили рахунок. На 12-й хвилині динамівці відбили атаку суперника й організували швидкий контрвипад. Пастух із центру віддав передачу направо на Ганжолу, той прострілив, і Давлатов із лінії воротарського майданчика впритул «розстріляв» голкіпера – 0:1.

Повівши в рахунку, динамівці відчули себе розкутіше й продовжували активно йти вперед. У дніпрян фактично не було моментів, але незадовго до перерви господарям усе ж удалося відігратися. Після закидання до штрафного майданчика Стрельник скинув м’яча на Долбнєва, і той, опинившись перед воротарем, із близької відстані пробив повз Ісаченка – 1:1.

А незабаром після поновлення гри дніпряни й узагалі вийшли вперед. Уваров необережно обійшовся із суперником на куті штрафного майданчика (варто зазначити, що контакт був мінімальний, і рішення арбітра є доволі суперечливим), і Долбнєв упевнено реалізував пенальті, розвівши Ісаченка та м’яч по різних кутах – 2:1 на користь господарів.

Надалі дніпряни вміло діяли в захисті, а у «біло-синіх» мало що складалося попереду. Звідси – нерви, які в підсумку вилилися в червону картку для Ганжоли, який у центрі поля вдарив ззаду по ногах суперника тоді, як партнери динамівця йшли в атаку.

Залишившись у меншості, динамівці не полишали спроб урятувати матч. Утім, маючи можливості переважно після стандартних положень, «біло-сині», на жаль, зрівняти рахунок так і не змогли. У підсумку 1:2 – друга в сезоні поразка у Дніпрі, яка залишає динамівців на четвертому місці в турнірній таблиці.

ДЮФЛУ U17. Еліт-ліга, 6-й тур

«ДВУФК Дніпро» – «Динамо» – 2:1

«Динамо»: 1. Ісаченко, 6. Анікеєв, 16. Канаєв, 20. Павленко, 17. Чубатий, 15. Михайлів, 19. Пастух, 7. Слесар (11. Білоусов, 61), 9. Ганжола, 18. Уваров (5. Кілєвий, 54), 10. Давлатов.

Запасні: 13. Кочерга, 8. Гаджимурадов, 14. Приходько, 21. Пономаренко, 22. Подоляк.

Голи: Долбнєв (38, 53, пен.) – Давлатов (12).

Вилучений: Ганжола (70).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер