Еміль Карас: «Після швидких двох м’ячів почали грати більше індивідуально, розслаблено»

Еміль Карас: «Після швидких двох м’ячів почали грати більше індивідуально, розслаблено»

Асистент головного тренера «Динамо» Еміль Карас прокоментував клубним ЗМІ перемогу «біло-синіх» над «Вересом» (4:0) у стартовому матчі нового сезону VBET Ліги.

- Емілю, вітаємо з перемогою. Кращого початку сезону не вигадаєш?

- Так, хороша перемога. Щоправда, грали ми не завжди добре, але потрібно зважати й на суперника, який був непоступливим, і на спеку. Загалом, було нелегко. Але, гадаю, рахунок по грі, й особливих проблем не було. Хоча забили два швидких м’ячі, потім почали грати більше індивідуально, розслаблено. Зокрема, були й проблеми в контролі м’яча, передачах. Містер у перерві акцентував на цьому увагу, що, незалежно від рахунку, потрібно вести гру та грати дисципліновано.

- Уболівальники хвилюються, що сталося з Луческу, чого його не було сьогодні на тренерському містку?

- Знову ж таки, від спеки доводиться ховатися під кондиціонерами, а це перепади температур – звідси й застуда та підвищена температура. Лікар вирішив, що Містеру краще не стояти біля кромки поля, а сидіти в ложі та дивитися за грою зверху.

- Ви з ним встигли поспілкуватися після матчу? Чи задоволений він результатом?

- Ні, ще не спілкувалися. Але в перерві він заходив до роздягальні, зараз також має зайти, обговорити події на полі. Гадаю, претензії будуть, адже не все було гладко. Так, перемога, забили голи, але є моменти, які йому однозначно не сподобалися й на яких він акцентуватиме увагу – це стосується як командних дій, так і окремих індивідуальностей.

- Денис Гармаш на вістрі атаки – це щось незвичне?

- Містер на зборах у спарингах пробував Дениса на цій позиції. У футболіста свій стиль гри, так званий блукаючий, і йому сподобалося, як він діяв у цих іграх. Тому сьогодні Гармаш вийшов на поле і добре проявив себе, показавши хороші взаємозв’язки. Але завжди є куди прагнути, і завжди можна зіграти краще – це стосується не лише Гармаша, а й усієї команди.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер