Еміль Карас: «Потрібно було уважніше зіграти в захисті»

Еміль Карас: «Потрібно було уважніше зіграти в захисті»

- Сьогодні було достатньо забитих м’ячів, але не вистачило гола для перемоги.

- Сьогодні чотирьох голів вистачало для перемоги, але те, як ми грали у захисті, – це проблема. З якою легкістю ми пропускали ці голи, це велика проблема. Ми забили чотири голи, але потрібно було уважніше зіграти в захисті, такою була установка на гру. Організація гри в обороні, те що говорив Містер, і те що ми тренували останнім часом.

На жаль, індивідуальні помилки і відсутність страхування в командних взаємодіях призвели до того, що ми втратили перемогу. Але є над чим працювати. Це все-таки перша гра, були емоції, але хочеться більшого від кожного з гравців і від команди.

- Сьогодні Антюх і Коробенко відзначилися. Вони проявили свої сильні сторони?

- Добре, що вони забили голи. Це означає, що вони націлені на ворота, у них є достатньо майстерності, щоб це зробити. Але гравця потрібно брати у загальному - те, що він зробив на полі. Не треба судити по одному епізоду, треба брати до уваги весь час на полі, що він зробив доброго, що поганого. Тобто однозначної оцінки не можемо дати одному гравцю.

Повторюся, що була хороша гра в атаці, і була не зовсім хороша гра в обороні всієї команди.

- Андрієвський зіграв 60 хвилин, напевно більше ніж будь-хто інший. Це так планувалося?

- Так і планувалося. Містер відразу сказав, що він зіграє більше, ніж інші. Нападники по 30 хвилин зіграли, як і планувалося. Усе було сплановано, по програмі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер