Єременко і Мілевський готуються до гри з «Гентом»

Єременко і Мілевський готуються до гри з «Гентом»

Неприємний інцидент стався з півзахисником «Динамо» Романом Єременком у вівторковій грі з бельгійським «Гентом». В одному з єдиноборств суперник наступив Роману на ногу, та так, що неслабкий біль динамівець ще довго відчував після закінчення матчу. Під час же самої гри Єременко виявив справжній спортивний характер і, зчепивши зуби, дограв до фінального свистка, багато в чому посприявши її результативній кінцівці.

Біль у нозі не дозволив Роману зіграти в суботу проти «Севастополя». Проте, як завірив гравець, тепер проблеми з хворою ногою позаду: «Я в загальній групі готуюся до гри з «Гентом», у складі команди завтра вранці вирушаю до Бельгії». Аніскільки не бентежить Романа конкуренція за місце у складі, яка підвищилася у зв’язку з виходом із лазарету цілої групи гравців. «Рад за хлопців, що всі їхні проблеми зі здоров’ям позаду. В той же час, я впевнений у своїх силах і нікому не має наміру віддавати місце у стартовому складі», - розповів півзахисник «Динамо».

Також до матчу з «Гентом» готується нападник Артем Мілевський, який пропустив через біль у коліні суботню гру з «Севастополем».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер