Єременко і Мілевський про кубковий півфінал

Єременко і Мілевський про кубковий півфінал

Після матчу з «Шахтарем» динамівці виглядали засмученими. Деякі з них змогли знайти в собі сили приділити увагу журналістам.

Роман ЄРЕМЕНКО, півзахисник «Динамо»:

- «Динамо» програє «Шахтарю» в другому матчі поспіль. Чим це можна пояснити?


- Ми вдруге в Донецьку пропускаємо голи на останніх хвилинах. Але звинувачувати потрібно тільки самих себе, більше нема кого. Звичайно, дуже прикро. Ми не змогли забити гол і пропустили у відповідь.

- Як гралося на незвичній позиції?

- В принципі, нормально, жодних проблем не було. Колись я вже грав правого захисника. Важко зараз щось говорити. Жахливо себе почуваю, як і всі хлопці, адже ми знову програли.

- Чемпіонство не компенсує сьогоднішню невдачу?

- Я про це поки навіть не думаю. Ця поразка дуже болюча, ми вже вдруге поспіль програємо в Донецьку з різницею в один м’яч.

- Чим викликана рання заміна Саблича?

- У нього проблема з коліном.

* * *

Артем МІЛЕВСЬКИЙ, нападник «Динамо»:

- Артеме, як впливають на команду перепади настрою? Зараз якісь емоції залишилися?


- Для нас сезон фактично закінчено. Залишилися три гри, які, по суті, вже нічого не вирішують. Зараз дуже важко пережити цей період. Ми виграли чемпіонат, але програли «Шахтарю» в Кубку УЄФА і національному Кубку. Напевно, ще довго від цього будемо відходити.

- Поразка в Кубку УЄФА наклала відбиток на сьогоднішню гру?

- Я так не вважаю. Ми виграли чемпіонство і приїхали до Донецька за перемогою. Вважаю, сьогодні діяли краще, ніж суперник. Ми створили більше моментів і не заслуговували на поразку. Ця невдача – наслідок нереалізації моментів і браку концентрації наприкінці зустрічі.

- В моменті, коли пропускали гол, справа тільки в концентрації?

- Можливо, воротар трохи невдало відбив м’яча, але я нікого не хочу звинувачувати. Сьогодні ми виконали величезний об’єм роботи, в жодного з нас не залишилося сил, тому вдвічі прикро програти.

- Це пов’язано з невезінням чи з тим, що сезон вийшов дуже довгим?

- У «Шахтаря» сезон був таким же. Що стосується сьогоднішнього матчу, то ми створили більше моментів, ніж «Шахтар». Були можливості і в мене, і в Бангура, і в Алієва. За моментами ми мали виграти. Але це футбол. Знову на якомусь етапі, напевно, втратили концентрацію. «Шахтар» цього, звичайно, не прощає.

- В другому таймі ти мав чудову можливість відкрити рахунок. Бив по воротах напевно?

- Виконував «щокою» в ближній кут. Можливо, не вистачило свіжості. Дуже багато сил витратив до цього. Напевно, варто було перекласти м’яча під праву ногу і бити в дальній кут.

- Ти сказав, що три матчі, які залишилося зіграти, нічого не вирішують. Але у «Динамо» в останньому турі гра з «Шахтарем». Можливо, в психологічному плані для «Динамо» буде дуже важливо виграти?

- Поживемо – побачимо. Ще дуже багато часу до цієї гри. А «Шахтарю» бажаю успіху 20-го травня, щоб у них все склалося.

- Сьогодні ви грали в білих футболках. Сині поміняли на успіх?

- Можливо і так, але нічого особливого в цьому немає.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер