Єрмаченко повернувся до Києва, а Симович прилетів до Туреччини

Єрмаченко повернувся до Києва, а Симович прилетів до Туреччини

Нагадаємо, на одному з тренувань у перші дні збору біль у коліні відчув Олександр Єрмаченко й не зміг продовжити роботу. Лікарі одразу ж надали йому необхідну допомогу, а пізніше півзахисник пройшов обстеження та МРТ. На жаль, у наступні дні футболіст був змушений утримуватися від будь-яких навантажень. Півзахисник відчував біль у коліні, який заважав йому навіть бігати. Оскільки Олександру було необхідно більш поглиблене обстеження, сьогодні вранці з аеропорту Анталії він вилетів назад до Києва.

Тим часом, у зворотному напрямку, з Києва до Белеку, приїхав захисник «Динамо» Янко Симович (на фото). Нещодавно він пройшов курс лікування, й тепер буде відновлюватися в більш теплих та комфортних умовах, на натуральних полях. Янко саме встигнув до ранкового тренування, але після перельоту отримав час для відпочинку. Працювати за індивідуальною програмою чорногорець почне сьогодні ввечері.

Тим часом, уранці група хлопців, які не готувалися взяти участь у матчі зі збірною Киргизії, провела тренування. У ньому взяли участь 11 польових гравців: Лухтанов, Рижук, Кушніров, Чорноморець, Мединський, Гемега, Суарес, Теміле, Боровик, Воронков, Хльобас, а також двоє воротарів: Кичак та Рудько.

В якості розминки футболісти пострибали через фішки та пограли у «квадрат». А потім провели ігрові серії «сині» проти «зелених». Причому, боротьба була настільки напруженою й рівною, що переможця довелося визначати в серії пенальті. Але й тут сильнішого виявити не вдалося. Завдяки двом ефектним сейвам Артура Рудька та Артема Кичака, перемогла дружба. Завершилося же заняття вправами на килимках для преса та спини.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер